احمد حسینی تبار در حاشیه برگزاری مسابقات ورزش پسران دانش آموز کشور در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارکرد: مدارس با نرم 750 دانش آموز بایستی یک مراقب بهداشت داشته باشنداما خیلی از مراقبان بهداشتی که اخیرا جذب آموزش و پرورش شده اند، رشته غیر مرتبط دارند و پیشنهاد شده است در نظام 6.3.3 معلم شوند، که البته ما موافق نیستیم.
وی در خصوص مسائل بهداشتی و ایمنی مدارس اظهارکرد: ما ناظر امور بهداشتی در مدارس هستیم، اموری نظیر سرویس های بهداشتی، نور کافی، آبخوری ها و ایمنی نظیر شیشه پنجره ها، ثابت بودن کمدها، چراغها و ساختمان نظارت می شود.
حسینی تبار یادآور شد: کار واحد ایمنی، نظارت بوده و امور عملیاتی بر عهده نوسازی است.
رئیس گروه بهداشت محیط و ایمنی مدارس وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: امور ترویج فرهنگ ایمنی و بهداشت عمومی و محیط را در مدارس پیگیری می کنیم.
وی مهمترین مشکلات ایمنی مدارس کشور را کهنگی و دیرساز بودن آن دانست و افزود: خیلی از مدارس ما بالای 30 سال عمر دارند و با توجه به معماری قدیمی از نظر ما ایمن نیستند.
وی گفت: پس از زلزله بم در سال 85 طرح ویژه بازسازی مدارس در دستور کار قرار گرفت و مشخص شد 30 درصد مدارس ما تخریبی هستند، برای این کار 4 هزار میلیارد تومان بودجه اختصاص یافت.
وی اظهار امیدواری کرد: مدرسه ای که مهندسی ساز است، برآورد فنی لحاظ شده و ایمن است، البته به پهنه بندی خطر منطقه نیز بستگی دارد.
حسینی رعایت استاندارد 2800 و آیین نامه ها ی موجود توسط مدارس را مهم دانست و افزود:مدارسی که در 10 سال گذشته ساخته شده است، می تواند ایمن باشد.
وی با بیان اینکه فرهنگ سازی و آموزش ایمنی از نکات مهم ایمنی مدارس است اظهار داشت: من یکی از منتقدین مانور زلزله در مدارسم، ما بایستی از اول مهر ماه کار فرهنگی را آغاز، روز کاهش بلایای طبیعی به انجام برسانیم.
وی به امضای تفاهم نامه با هلال احمر در همین زمینه اشاره کرد و گفت: طرحی نیز با سازمان ملل برای شهرهای کرمان و گرگان از سال 85 آغاز و تا 89 به انجام رساندیم.
وی در همین خصوص بیان داشت: تشکیل کمیته مدیریت سوانح و ایجاد کارگاه در این پروژه 5 ساله، کارساز بوده و امیدواریم در سایر استانها انجام شود.
نظر شما