نادر ایزدبین در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص راهکارهای پیشگیری از اعتیاد افزود: طبق نظرات کارشناسان از هر 100 نفر معتاد تقریبا 20 نفر ممکن است از اعتیاد جان سالم به در ببرند و درمان بشوند.
ایزدبین ادامه داد: بنابراین بحث درمان بسیار پرهزینه و وقت گیر است، در نتیجه بهتر است که به سمت پیشگیری از این بیماری برویم، هرچند که این مسئولیت وزارت بهداشت و بهزیستی و ارگانهای ذیربط را در زمینه درمان کم نخواهد کرد.
25 تا 29 سالگی؛ سالهای گرایش به مواد مخدر
وی در بخش دیگری از سخنانش توضیح داد: آنچه از آمارها برآورد می شود بیشترین پیک سنی اعتیاد کشورمان در سنین 25 تا 29 سال رخ می دهد و این یعنی بین 25 تا 27 درصد کل معتادان. و در حال حاضر متأسفانه گرایش به مواد افیونی به سمت مواد روان گردان افزایش پیدا کرده است.
ایزدبین تصریح کرد: بحث دیگر این است که در اعتیاد ما بیشتر به مواد مخدر صنعتی و روان گردان اشاره می کنیم در حالی که امروزه در جامعه ما طبق آماری که خود مسئولان می دهند، شیوع مصرف بیش از حد الکل در کشور ما است، یعنی اعتیاد به الکل که خود داستان جدیدی شده است، در حقیقت باری را بر مشکلات ما در زمینه اعتیاد افزوده است.
موقعیت جغرافیایی ایران، موقعیتی فوقالعاده برای ترانزیت مواد مخدر!
رئیس شورای اسلامی شهر محمدشهر گفت: موقعیت جغرافیایی کشورمان نیز از بحث های دیگری است که موجب می شود به مسئله اعتیاد به عنوان یک بحث کلیدی و چالش برانگیز توجه شود.
ایزدبین ادامه داد: حال شما موقعیت جغرافیایی ایران را در نظر بگیرید که یک موقعیت فوق العاده برای ترانزیت مواد مخدر ایجاد کرده است، بنابراین قاچاقچیان عمده مواد مخدر، روی مرزهای کشور ما تمرکز کرده اند.
وی اضافه کرد: متأسفانه امروزه بسیاری از افرادی که از ایمان متقنی برخوردار نیستند و رویای یک شبه پولدار شدن را در سر می پرورانند و بسیاری از افرادی که به تن پروری عادت دارند دوست دارند که به این حرفه بیایند و سود هنگفتی را از این جریان کسب کنند.
ایزدبین در گفتگو با مهر:
آموزش و افزایش مهارت تاثیرگذارترین راهکار پیشگیری از بیماری اعتیاد است
کرج- خبرگزاری مهر: رئیس شورای اسلامی شهر محمدشهر گفت: توجه به سه مبحث آموزش، افزایش مهارتها و سبک زندگی میتواند راهکارهای مناسبی را برای پیشگیری از اعتیاد پیش روی مسئولان ذیربط قرار دهد.
کد خبر 1642426
نظر شما