۲۲ تیر ۱۳۹۱، ۱۶:۰۹

رادیو و تلویزیون در هفت روز/

متوقف شدن مجموعه "کلاه پهلوی"/ تقدیر از مرادی کرمانی در طنز رادیو

متوقف شدن مجموعه "کلاه پهلوی"/ تقدیر از مرادی کرمانی در طنز رادیو

اظهار نظر منوچهر آذری درباره برنامه‌های طنز رادیو، برگزاری نشست سومین هم‌اندیشی طنز رادیو و تقدیر از هوشنگ مرادی کرمانی، گلایه اقبال واحدی از نبود شبکه‌های خصوصی،پخش مسابقات المپیک از شبکه بازار! و توقف تولید مجموعه "کلاه پهلوی" از نکات خواندنی هفته گذشته سازمان صدا و سیما بوده است.

به گزارش خبرنگار مهر، هفته گذشته اتفاقاتی در صدا و سیما افتاد که در این گزارش آنها را مرور می‌کنیم.

منوچهر آذری در اظهار نظری درباره‌ برنامه‌های طنز رادیو گفت: ساخت برنامه طنز در رادیو کار بسیار سختی است؛ به نظر من طنز آینه زندگی است.

وی گفت: کسانی که می‌خواهند وارد کار طنز شوند، باید اصولاً این کار را دوست داشته باشند. هر کاری که با طنز توام باشد شنونده‌ بیشتری خواهد داشت. نویسندگان بزرگی در رادیو وجود دارند که در زمینه‌ی طنز بسیار هم خوب قلم می‌زنند.

او تصریح کرد: انجام کارهای طنز یک استعداد ذاتی و خدادادی می‌خواهد ولی با خواندن کتاب‌های زیاد و در جریان امور جاری جامعه بودن از طریق مطالعه روزنامه‌ها و کتاب‌های طنز، می‌توان به شکوفایی استعدادها کمک کرد.
 
همه نقش هایم غمگین بودند
 
مریم کاویانی، بازیگر نقش وکیل در مجموعه "راه طولانی" گفت: تا به حال در همه نقش‌هایم مظلوم بودم و غمی را به دوش می‌کشیدم ولی در "راه طولانی" نشان دادم که خانم‌ها توانمند هستند.
 
وی افزود: قصه "راه طولانی" خیلی اجتماعی، خانوادگی، رئال و حاوی ماجراهای بسیاری است. مشکلی را بیان می کند که مشکل اکثر مردم جامعه ماست. مشکلات مالی، شغلی، خامی ها و توقعات بچه ها و درگیری خانواده ها با آنها و... مسائل امروز مردم ماست. بازتابی که ما از مردم می گیریم و تشکرشان از کار،  نشان دهنده این است که کار صد در صد بیننده دارد.

کاویانی در ادامه با تأکید بر اینکه رسانه موظف به آموزش، فرهنگ سازی و اطلاع رسانی است، تصریح کرد: مردم ما تأثیر پذیرند و دوست دارند ببینند، بشنوند و بدانند. به همین علت باید چنین اتفاقاتی تکرار شوند و از قصه های تکراری و خسته کننده بیرون بیاییم.

صدا و سیما باید شبکه‌های خصوصی داشته باشد

اقبال واحدی، مجری برنامه‌های تلویزیونی با اشاره به اینکه با راه‌اندازی شبکه‌های خصوصی بسیاری از مشکلات صداوسیما حل می‌شود، گفت: با این اقدام رقابت بیشتر می‌شود و در این مسیر نباید از چهره شدن مجریان جوان واهمه داشته باشیم.

وی همچنین افزود: مشکل ما در تلویزیون تهیه‌کننده حرفه‌ای است، حتی اگر مدیر ما رسانه‌ای هم نباشد، ولی وقتی تهیه‌کننده رسانه‌ای باشد کار خوب انجام می‌شود.

جنگ "راه شب" به دنبال فضای آرامش‌بخش برای مخاطبان است

جنگ "راه شب" عنوان برنامه‌ای است که به تازگی با اجرای هومن حاجی عبداللهی به روی آنتن شبکه تهران می‌رود و تهیه‌کننده این برنامه معتقد است: جنگ «راه شب» برنامه‌ای است که بیشتر به جای اینکه به دنبال جنگ بودن باشد، به دنبال فضایی آرامش‌بخش برای مخاطبان است.

محمود محمودی افزود: درست است که در حال حاضر اغلب سوژه‌های برنامه‌ها تکراری است، اما سعی کرده‌ایم در برنامه نوآوری هم داشته باشیم. گروه سازنده‌ "راه شب" یک تیم جوان است؛ در نتیجه امیدواریم با بازخوردی که از مردم می‌گیریم، تغییراتی در برنامه به وجود بیاوریم و خودمان را به‌روزتر کنیم. اما مساله‌ای که وجود دارد این است که طبق روال، ما نیز دقیقه‌ی نودی بودیم و تازه در حال شاخ و برگ دادن به برنامه هستیم.

محمودی درباره‌ عواملی که به جذاب‌تر شدن برنامه‌های تلویزیونی می‌انجامند، اظهار کرد: بیشترین ویژگی که بیننده را پای تلویزیون نگه می‌دارد، این است که به شعور مخاطب احترام بگذاریم. در غیر این صورت اگر همه چیز اغراق‌آمیز باشد، بیننده به راحتی کانال را عوض می‌کند. در نتیجه برنامه‌هایی موفق هستند که عامل‌های جذابیت از جمله دکور، مجری، موضوع و سوژه را در کنار هم داشته باشند.
 
تقدیر از هوشنگ مرادی کرمانی
 
کامران کاظم‌زاده، مدیر رادیو فرهنگ در نشست خبری با اشاره به برگزاری مراسم اختتامیه سومین هم‌اندیشی طنز رادیویی با تقدیر از هوشنگ مرادی کرمانی 26 تیر ماه برگزار می‌شود، گفت: امروز غربی‌ها با هری پاتر به جنگ تفکرات شرق می‌آیند و ما باید سعی کنیم با آنها مقابله کنیم.
 
وی با اشاره به هوشنگ مرادی کرمانی گفت: جادوی کلمات او نقش‌آفرینی زیادی در ادبیات ما داشته است. به همین دلیل قصد داریم از ایشان تقدیر کنیم. وقتی قصه‌های مجید هوشنگ مرادی کرمانی از رادیو پخش شد با استقبال زیادی از سوی مردم رو به رو شد. ایشان خاطرات بسیاری از رادیو دارند و ما قدردانی از او قصد داریم ادای دین خود را نسبت به او داشته باشیم. هوشنگ مرادی کرمانی شخصیت والایی دارد.
 
چهار پروژه الف ویژه در سیمافیلم

حسن اسلامی‌مهر رئیس مرکز سیمافیلم  با اعلام این خبر توضیح داد: کارهای مقدماتی چهار پروژه‌‌ الف ویژه که به سمت آنها می‌رویم، در حال پیگیری است.

او ادامه داد: متن پروژه‌ "پوریای ولی" به تهیه‌کنندگی و کارگردانی مسعود جعفری‌ جوزانی نهایی شده است. سریال "خواجه نصیرالدین طوسی" به کارگردانی محمدحسین لطیفی ( در حال حاضر مدیریت پروژه را بر عهده دارد) و تهیه‌کنندگی حسن بشکوفه هم در حال آماده سازی متن است.

اسلامی‌مهر افزود: پروژه‌ "شهید باکری" به کارگردانی احمد مرادپور نیز در همین مرحله به سر می‌برد، همچنین سریال "سلمان فارسی" داوود میرباقری که قرار است بهروز خوش‌رزم تهیه‌کنندگی آن را برعهده داشته باشد در مرحله‌ی نگارش و انجام تحقیقات است.

اسلامی مهر در پایان درباره‌ کلید خوردن این چهار پروژه گفت: قرار است تا پایان امسال یک یا دو سریال را کلید بزنیم. این بستگی به سعی و تلاش هر یک از این پروژه‌ها دارد که کدام یک زودتر برای کلید خوردن آماده شود.

پخش مسابقات المپیک از شبکه بازار!

پخش آزمایشی شبکه بازار از 15 آبان‌ماه سال 1390 به مدیریت عباس پورنصاری آغاز، 29 همین ماه با حضور مسئولان بصورت 24 ساعته رسما افتتاح و 13 اردیبهشت‌ماه مدیریتش به مجید رجبی‌معمار سپرده شد.

در ابتدا هدف از راه‌اندازی این شبکه، معرفی کالاهای ملی و تولید ایرانی با قیمت مناسب اعلام شد تا به بنگاه‌های تولیدات داخلی کمک شود، اما به مرور زمان تبلیغات این شبکه رنگ و لعاب دیگری به خود گرفت و تبلیغ کالاهایی دیده شد که با وجود آنکه نامشان ایرانی بود، اما عملاً از تولیدات کشور چین بود. بعد از مدتی که رجبی‌معمار مدیریت این شبکه را برعهده گرفت سعی کرد جلوی تبلیغات خارجی را در این شبکه بگیرد و در این راستا نقش موثری هم داشت.

گرچه شبکه بازار، شبکه‌ای جوان است، اما به نظر می‌رسد طرح ابتدایی آن آنقدر که باید صحیح و جامع نبوده است، چرا که هر از گاهی در این شبکه شاهد تصمیماتی هستیم که برخلاف ماموریت‌های تعریف شده برای این شبکه است. 18 تیرماه روابط عمومی شبکه بازار با ارسال خبری به خبرگزاری‌ها اعلام کرد این شبکه تلویزیونی همزمان با شبکه ورزش سیما بازی‌های المپیک 2012 لندن را به صورت زنده پخش می‌کند.

هم در متن خبر ارسالی و هم در پاسخ به پیگیری خبرنگار مهر روابط عمومی شبکه بازار، تأکید کرد این رویداد بزرگ ورزشی بصورت همزمان از شبکه‌های تلویزیونی بازار و ورزش پخش می‌شود و این تصمیم با توجه به درخواست‌های مکرر بینندگان و وسعت خوب پوشش تصویری شبکه بازار در اقصی نقاط کشور اتخاذ شده‌است.

وقتی داروخانه نفت می‌فروشد، چه انتظاری از شبکه بازار باید داشت!؟

ابوالفضل آقابابا، کارشناس رسانه و استاد دانشگاه درباره پخش مسابقات المپیک از شبکه بازار به خبرنگار مهر گفت: پخش مسابقات المپیک از شبکه بازار هیچ سنخیتی با ماموریت‌های آن ندارد اما وقتی در جامعه ما داروخانه نفت می‌فروشد، شما چه انتظاری از شبکه بازار دارید که طبق ماموریت‌هایی که به آن سپرده شده، عمل کند.

وی ادامه داد: وقتی رسانه ملی تصمیم گرفت شبکه‌های تلویزیونی را تقسیم‌بندی کند و به هر یک از آنها ماموریتی سپرد، قصد داشت پیام‌ها را به شکل مسنجمی دسته‌بندی کند تا مخاطبان هم به راحتی بتوانند پیام‌های لازم را دریافت کنند، اما متاسفانه رسانه در فلسفه دسته‌بندی پیام اشتباه کرد. این کار صداوسیما همچون فردی می‌ماند که یک کاسه ماست را کنار دریا می‌برد و می‌گوید اگر می‌شد با این یک کاسه دریا را دوغ ‌کرد، چه می‌شد!

این کارشناس رسانه اشاره کرد: متاسفانه تلویزیون وسوسه‌های غیرعلمی را دوست دارد و علاقمند است همه منویات را در همه شبکه‌ها به منصه ظهور برساند. گرچه در حال حاضر 18 شبکه دارد، اما می‌خواهد همه منویات را در این 18 شبکه داشته باشد و بعد هم بگوید هر شبکه برای ماموریتی تقسیم‌بندی شده است.

مجموعه "مهمانان ویژه" به شهرستانی‌ها توهین نکرده است

محسن کیایی، بازیگر نقش پارسا و نویسنده مجموعه "مهمانان ویژه" در پاسخ به این سئوال که چرا در برخی صحنه‌ها احساس می‌شود به شهرستانی‌ها توهین شده‌است؟ از جمله صحنه‌ای که خمسه همراه خانواده‌اش به فست‌فود می‌روند و سفارش چلوکباب می‌دهند؟ توضیح داد: من خودم اصالتاً روستایی هستم و از بطن روستا آمده‌ام. بنابراین نمی‌توانم به کسی توهین کنم، ولی قبول کنید برخی خانواده‌های شهرستانی هنوز مواردی را نمی‌دانند. شما نباید خانواده کشاورز(علیرضا خمسه) را در این مجموعه با خانواده خودتان مقایسه کنید.

کیایی ادامه داد: چندی پیش کارگری به منزلمان آمد. وقتی ناهار برایش پیتزا آوردیم با نان خورد. پس این مسائل طبیعی است. ما در این مجموعه به شهرستانی‌ها توهین نکرده‌ایم. اتفاقاً هر چه مجموعه جلوتر برود، مشخص می‌شود مرام خانواده سنتی چقدر با یک خانواده شهری تفاوت دارد. شاید خانواده روستایی در ظاهر ساده باشند، اما معرفت‌شان بیشتر است و نشان می‌دهیم در موقعیت‌هایی آنها چه معرفتی خرج می‌دهند و چگونه خانواده شهری جا می‌زنند.

این نویسنده که در این مجموعه هم نقش پارسا را بازی کرده است، در پاسخ به این سئوال که چرا در این مجموعه بازی کرده و آیا این پیشنهاد خودش بوده یا جواد رضویان؟ افزود: من رشته تحصیلی‌ام بازیگری است و قبل از این مجموعه هم در آثاری همچون "ضد گلوله"، "بعد از ظهر سگی" و... نقش‌های اصلی را ایفا کرده بودم. گرچه علاقمند به مقوله بازیگری هستم، اما برنامه‌ای برای بازی در این مجموعه نداشتم و بنا به پیشنهاد آقای رضویان قرار شد نقشی را بازی کنم.

افخمی سکان "عملیات 125" را بر عهده گرفت

فصل اول از سری سوم مجموعه تلویزیونی "عملیات 125" را مسعود آب‌پرور کارگردانی کرده بود و کارگردانی فصل دوم از این سری را بهروز افخمی برعهده خواهد داشت.

این مجموعه تلویزیونی به تهیه‌کنندگی داود هاشمی برای شبکه تهران تولید می‌شود. فصل دوم از سری سوم مجموعه "عملیات 125" در 10 قسمت 45 دقیقه‌ای تهیه خواهد شد و تاکنون بازیگرانی چون کاوه خداشناس، امیان صفاٰ، مهران نائل و امیر شیرمحمدی برای فصل دوم انتخاب شدند.

 در فصل دوم حوادث خاصی در هر قسمت از سریال اتفاق می‌افتد که شخصیت‌های داستان، گروه ویژه‌ای را تشکیل می‌دهند و این حوادث را مهار می‌کنند. امیر شیرمحمدی و میثم عقیقی نویسندگی این بخش را برعهده داشته‌اند و بهروز افخمی بازنویسی را انجام داده است.
 
این مجموعه تلویزیونی 20 تیرماه ساعت 10 صبح در لوکیشن دانشکده سازمان آتش‌نشانی واقع در صالح‌آباد کلید خورد. سری اول مجموعه تلویزیونی "عملیات 125" را بهروز افخمی و راما قویدل و سری دوم را محمدرضا آهنج کارگردانی کرده‌ بودند.
 
فیلمنامه قابل قبول نیست
 
 عبدالرضا اکبری، بازیگر سینما و تلویزیون گفت: در سال 90 در سری سوم مجموعه تلویزیونی "عملیات 125" بازی کردم، اما امسال در هیچ پروژه‌ای بازی نکردم.

وی ادامه داد: متاسفانه فیلمنامه‌هایی که در سال جاری به من پیشنهاد شد، نقش‌های مشابه بود و از سوی دیگر فیلمنامه‌ قابل قبولی به دستم نرسید تا بتوانم نقشی را قبول کنم.

این بازیگر اشاره کرد: در ارتباط با فیلمنامه با مشکلات زیادی روبرو هستیم و قصه‌ها انسجام لازم را ندارد، نقشی مورد علاقه‌ام نبوده تا آن را بپذیرم. به همین دلیل در سال جاری در هیچ پروژه‌ای بازی نکردم.

عبدالرضا اکبری بازی در فیلم و مجموعه‌هایی همچون "فرزند صبح"، "پنجره"، "شوق پرواز"، "پنج کیلومتر تا بهشت" و ... را در کارنامه اش دارد.

"کلاه پهلوی" متوقف شد

در حال حاضر 20 قسمت از این سریال آماده شده و در دست تدوین و صداگذاری است و حدود یک ماه و نیم تا پایان فیلمبرداری باقی مانده است. گروه "کلاه پهلوی" در حین پخش 20 قسمت اولیه‌ی سریال، به تکمیل بخش‌های باقی‌مانده از سایر قسمت‌ها خواهند پرداخت.
 
سریال "کلاه پهلوی" به کارگردانی سید ضیاء‌الدین دری در 50 قسمت،‌ 50 دقیقه‌ای آماده پخش می‌شود‌. این سریال، یک پروژه‌ الف‌ ویژه در شبکه اول سیماست که امین حیایی، داوود رشیدی، داریوش فرهنگ، داریوش کاردان، محمدرضا شریفی‌نیا، رضا کیانیان، مریلا زارعی، شقایق فراهانی، ثریا قاسمی، سارا خوئینی‌ها، بهاره افشار و گوهر خیراندیش در آن بازی می‌کنند.
 
"کلاه پهلوی"، درباره‌ی پسری است که برای تحصیل عازم فرانسه می‌شود و در بازگشت، شهردار شهر کوچکی می‌شود،‌ اما مجبور می‌شود به دستور رضاخان، قانون کشف حجاب را اجرا کند. سید ضیاء الدین دری ـ نویسنده و کارگردان ـ در گیر و دار این روایت، گریزی به فضای اجتماعی و سیاسی پهلوی اول، می‌زند.
کد خبر 1643106

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha