محمد خواجوي رئيس سازمان دارالقرآن الكريم در گفت وگو با خبرنگار گروه دين و انديشه "مهر" در مورد اين كه فعاليت ها و عملكرد نهضت قرآن آموزي تاكنون نمود چشمگيري در سطح جامعه نداشته است با اشاره به اين كه نهضت قرآن آموزي فاقد هر گونه ضعف قانوني است ، يادآورشد : شك نيست كه اين نهضت به طور دقيق در همان چارچوب قانوني كه به موجب مصوبه براي آن تعيين شده ، فعاليت مي كند .
وي با اشاره به اين كه نهضت قرآن آموزي گسترش و تعميق روخواني وروانخواني قرآن كريم را در اولويت هاي كاري خود دارد ، از فعاليت اين نهضت در راستاي تربيت معلم قرآن خبر داد و گفت : فعاليت در زمينه آموزش روخواني و روانخواني قرآن كريم به عنوان فاز اول كار انجام مي شود و پس از آن نيز تربيت معلم قرآن را خواهيم داشت و مسئله گسترش قرآن در سطح جامعه به تدريج ابعاد گسترده تري خواهد يافت .
رئيس سازمان دارالقرآن الكريم افزود : تدوين آئين نامه اجرايي نهضت قرآن آموزي مي بايست در برنامه سوم توسعه تدوين و به تصويب دولت مي رسيد ، براي رسيدن به وحدت نظر لازم در راستاي تشكيل شورا ، ستاد و همچنين وظايف آن ، زماني صرف شد و بالاخره طرح تشكيل و فعاليت نهضت قرآن آموزي در سال 82 به تصويب رسيد.
وي با اشاره به بودجه اندك اين نهضت و زمان كوتاهي كه از آغاز فعاليت آن مي گذرد ، گفت : اگر به اعتقاد برخي بنظر مي رسد كه اين نهضت تاكنون فعاليت مطلوبي نداشته است ، بايد عوامل عنوان شده يعني بودجه و زمان را در نظر گرفته و بر مبناي آن قضاوت كنند.
خواجوي با اعلام اين كه طي سال 83 ، نهضت قرآن آموزي با دستگاه هاي دولتي ، ادارات و سازمان ها ارتباط برقرار كرده و 400 هزار نفر از فعالان اين عرصه ها را تحت پوشش قرآن آموزي قرار داده است ، افزود : اين اقدام در راستاي تحقق اهداف نهضت و فراگير كردن آموزش قرآن در سطح كشور انجام شده است كه انتظار مي رود در سال هاي آتي فعاليت ها گسترده تر شده و شتاب بيشتري بگيرند .
رئيس سازمان دارالقرآن الكريم با تأكيد بر اين كه فعاليت هاي نهضت مي بايست فراگيرتر و وسيع تر از امروز شود ، گفت : نص صريح آئين نامه نهضت قرآن آموزي فعاليت وسيع در اين زمينه است و تلاش مي كنيم تا با تعامل هر چه بيشتر با دستگاه هاي دولتي و مردمي ، قشر بيتشري را تحت پوشش آموزشي قرآن كريم قرار دهيم.
نظر شما