به گزارش خبرگزاری مهر، ابراهیم عزیزی اظهار داشت: با اجرا و اتمام این پروژه عظیم در سال 95 و اضافه شدن سهمیه آب هرمزگان از آبشیرین کن عظیم یک میلیون متر معکبی می توان به تضمینی در تولید و تامین آب مردم استان هرمزگان رسید.
وی اضافه کرد: با احتساب تولید آب فعلی بین 250 تا دو هزار و 720 متر معکب در روز و افزودن این مقدار به آب شیرین کنی که امروز عملیات آن آغاز می شود با ظرفیت 100 هزار متر مکعب با اختصاص سهمیه 300 هزار متر مکعبی از آب شیرین کن عظیم یک میلیون متر مکعبی به تولید روزانه 650 تا 670 متر مکعب می رسیم.
عزیزی با بیان اینکه طبق نظر کارشناسان تا پایان برنامه پنجم توسعه، آب حداقلی مورد نیاز استان هرمزگان 550 هزار متر مکعب در روز است، تصریح کرد: در واقع با اجرای پروژه های آب شیرین کن، آینده تامین آب هرمزگان تضمین می شود اما همه این ها منوط بر اجرای صحیح و از روی برنامه این پروژه ها است.
استاندار هرمزگان بیان کرد: شرط دوم رسیدن به این هدف بزرگ اصلاح الگوی مصرف و نهادینه شدن فرهنگ استفاده صحیح از امکانات و مواهب می باشد که این موضوع بر عهده حوزه های آموزش همگانی است.
وی تاکید کرد: باید به بخش آب به عنوان یک نیاز اساسی نگاه جدی تر داشته باشیم و اساسا آب زیرساختی است که نسبت به سایر زیر ساختها در اولویت است.
وی اضافه کرد: با حرکت ارزشی که آغاز شده و ورود بخش خصوصی به طرح های آب شیرین کن لازم است بهره برداری های لازم انجام و کمبودات آب استان بویژه در بخش روستایی بر طرف شود.
نظر شما