علی قاسم پور در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: استان ایلام دارای پتانسیلهای مختلف طبیعی برای به کارگیری صنعت اکوتوریسم است.
وی بیان داشت: وجود غارهای متعدد طبیعی و شگفتانگیز در استان ایلام باعث شده همه ساله شمار زیادی گردشگر برای دیدن این غارها به استان ایلام سفر کنند.
این مسئول افزود: در استان ایلام به دلیل شرایط طبیعی غارهای شگفتانگیزی وجود دارد که هریک به نوعی زیباییهای طبیعی منحصر به فردی را به نمایش گذاشتهاند.
قاسم پور با تاکید بر اینکه ایلام دارای ظرفیتهای گردشگری فراوانی در بخشهای مختلف است، گفت: این ظرفیتها شامل دفاع مقدس، آثار تاریخی و باستانی، جاذبههای طبیعی و بکر است که باید معرفی شود.
وی افزود: با تامین و آمادهسازی زیرساختها، تبلیغات مناسب در کلانشهرها و برگزاری تورهای گردشگری، مناطق نمونه ایلام در عرصه ملی معرفی میشوند.
قاسمپور شناسایی، اولویتبندی و معرفی جاذبههای گردشگری استان را ضرورتی اجتنابناپذیر دانست و عنوان کرد: زمینه ورود بخش خصوصی به حوزه گردشگری استان ایلام فراهم است.
این مسئول اضافه کرد: استان ایلام ظرفیتهای مناسبی در حوزه میراث فرهنگی و گردشگری دارد که باید بیش از گذشته مورد عنایت واقع شود.
وی تصریح کرد: باید طرحهای مصوب کارگروه اشتغال در حوزه میراث فرهنگی با توجه به ایجاد اشتغال در این بخش پیگیری شود.
قاسم پور افزود: استان ایلام دارای 14 منطقه نمونه گردشگری از جمله منطقه صالح آباد، امامزاده سیدعبدالله (ع)، هیانان، مانشت و بانکول، مله پنجاب، سد ایلام، چشمههای آبگرم و قیر، منطقه زیارتی مهران، دربند بدره، سد رخـه، تنگ شمشه، شهر تاریخی درهشهر، کوران بـزان و سرابلـه است.
سرپرست سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان ایلام با اشاره به اینکه مطالعات امکان سنجی این مناطق انجام شده است، گفت: در حال حاضر ایجاد زیرساختهای گردشگری برخی از این مناطق نیز در حال انجام است.
وی یادآور شد: 14 منطقه نمونه گردشگری استان در کنار 6 روستای هدف گردشگری و نیز مرز بین المللی مهران فرصت مناسبی برای حضور سرمایه گذاران در استان است.
نظر شما