به گزارش خبرگزاری مهر، کرمهای ضدآفتاب یکی از روشهای موثر برای مقابله با اثرات زیانبار نور خورشید است اما استفاده از این کرمها به هیچ وجه برای نوزادان کمتر از شش ماه توصیه نمیشود.
دکتر هری ساچ، پزشک متخصص کودکان و عضو سازمان غذا و داروی آمریکا اظهار داشت: از آنجا که پوست نوزادان خیلی نازکتر از پوست بزرگسالان است مواد شیمیایی به کار رفته در این کرمها به راحتی جذب پوست میشود. به همین دلیل، استفاده از این کرمها را به هیچ وجه توصیه نمیکنیم. وی افزود از آن جا که نسبت سطح به وزن بدن در نوزادان زیادتر است احتمال بروز حساسیتهای شیمیایی و تورم در آنها بیشتر است.
براساس گزارش مدیکال اکسپرس، بهترین روش برای محافظت نوزادان از اشعه خطرناک خورشید، دور نگه داشتن آنها از تابش نور به خصوص بین ساعت 10 صبح تا 2 بعدازظهر است. در این بازه زمانی تابش اشعه فرابنفش خورشید (اشعه مضر) به بالاترین حد خود میرسد.
دکتر ساچ پیشنهادات دیگری برای مصون نگه داشتن کودکان از نور خورشید ارائه کرد:
• لباسهای سبک اما آستین بلند به نوزادان بپوشانید. اما از لباسهای نازک استفاده نکنید. کلاه های لبه دار میتوانند بسیار مفید واقع شوند.
• آب بدن نوزادان را تامین کرده و به آنها شیر کافی بخورانید تا بدنشان با کمبود آب مواجه نشود.
• کم شدن آب بدن، بهانه گیری، قرمز شدگی، گریه بیش از حد و کم شدن ادرار از نشانه های گرمازدگی در نوزادان است که اگر این نشانهها را در نوزادتان مشاهده کردید او را از منبع گرما دور کرده و کمپرس آب سرد کنید.
نظر شما