به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از مركز اطلاعات سازمان ملل متحد، شوراي امنيت بار ديگر از فلسطين و رژيم صهيونيستي خواست كه براي روند صلح و امنيت اهميت بيشتري قائل شوند و به توافقات خود در اجلاس شرم الشيخ كه سال گذشته در مصر انجام شد پايبند باشند.
شوراي امنيت سازمان ملل در بيانيه اي كه از سوي رونالدو موتا ساردنبرگ سفير برزيل و رييس دوره اي شوراي امنيت قرائت شد، ضمن ابراز خرسندي نسبت به نتيجه كنفرانس هفته گذشته لندن در حمايت از مقامات فلسطيني بر نقش كليدي جامعه بين الملل در حمايت از ايجاد دولت مستقل فلسطيني تاكيد كرد.
اين بيانيه در ادامه خواستار توقف همه اشكال تروريسم و خشونت درمنطقه شد و تاكيد كرد كه هر دو طرف بايد بر اجراي طرح صلح خاورميانه موسوم به نقشه راه احترام بگذارند.
نقشه راه طرحي براي صلح درخاورميانه است كه از سوي آمريكا، روسيه، اتحاديه اروپا و سازمان ملل حمايت مي شود و از اسراييل و فلسطين مي خواهد حداكثر تا پايان سال 2005 به تمام خشونت ها پايان دهند.
شوراي امنيت شب گذشته جلسه اي با اين موضوع تشكيل داد.
نظر شما