۲۱ تیر ۱۳۹۱، ۹:۰۱

ابراهیم پور خواستار شد:

جدیت دولت برای اجرای قانون عفاف و حجاب

جدیت دولت برای اجرای قانون عفاف و حجاب

قم - خبرگزاری مهر: مدیر مرکز حجاب ریحانه النبی خواستار مشارکت جدی قوه مجریه در اجرای قانون عفاف و حجاب شد.

حجت الاسلام محمد مهدی ابراهیم پور در نشست خبری که ظهر سه شنبه در مرکز حجاب ریحانه النبی برگزار شد، اظهار داشت: روز 21 تیر ماه گرامیداشت حادثه مسجد گوهرشاد مشهد در سال 1314 است و واقعه ای است که در تاریخ ایران بسیار مهم است.

وی ادامه داد: نکته حائز اهمیت این است که نامگذاری روز حجاب و عفاف به عنوان یک روز خاص در تقویم کشوری بسیار کار مناسبی است اما اگر توجه به مسئله حجاب فقط مختص یک روز یا زمان شود، این موضوع هم مانند بسیاری مسائل دیگر دچار شعار زدگی می شود، در واقع نمایشی شدن این موضوع می تواند آسیب زیادی به این حوزه وارد کند.

ابراهیم پور ضمن اشاره به اینکه حجاب علاوه بر اینکه یک مسئله شرعی است و در جامعه اسلامی باید رعایت شود، یک قانون الهی نیز هست و باید به طور جدی برای اجرای این قانون تلاش شود، گفت: دولت موظف است تا بر رعایت حداقل وظیفه شرعی یک زن مسلمان نظارت دقیق داشته باشد.
 
وی اضافه کرد: این یک قانون است و اصل تشکیل حکومت دینی و اسلامی نیز اجرای دقیق قوانین دینی و احکام شرعی است، باید توجه داشت که دشمن نسبت به موضوع حجاب بسیار حساس است و تمام همت خود را برای تخریب این ارزش در ذهن مردم به کار گرفته است.

برخی رسانه های داخلی و خارجی در تلاشند جامعه اسلامی را به فساد بکشند
 
مدیر مرکز حجاب ریحانه النبی در این زمینه گفت: مهمترین بخش رسانه های داخلی یا خارجی هستند که تلاش دارند تا جامعه اسلامی را به فساد و تباهی بکشانند و دشمن در این زمینه و برای بی تفاوت کردن مردم، به خصوص جوانان برنامه های زیادی دارد.

وی ضمن بیان اینکه اگر عفت و حجاب از جامعه رخت ببندد دیگر نباید نسبت به اجرای ارزش های دیگر انتظاری داشت، گفت: باید خود را در چنین روزهایی ارزیابی کنیم که چقدر توانسته ایم وظایف خود را در این زمینه انجام دهیم و هشدارهای مقام معظم رهبری نسبت به مسائل فرهنگی و هشداری ایشان نسبت به وضعیت حجاب نشان دهنده اهمیت این موضوع است.

وی در این باره افزود: گذشته از هشدارهای دلسوزان، باید توجه داشت که در جامعه قوانینی وجود دارد و حجاب هم بر اساس مصوبه شورای انقلاب فرهنگی به صورت یک قانون درآمده است و باید اجرا شود، دولت در طول هفت سال گذشته اجرای این قانون را به تعویق انداخته است و امیدواریم مشارکت بیشتری از سوی قوه مجریه در آینده شاهد باشیم.

وی ادامه داد: البته وزیر محترم علوم و تحقیقات با اجرایی کردن طرح تفکیک جنسیتی در دانشگاه نشان دادند که تا چه حد به این موضوع توجه دارند و کسانی که نسبت به این طرح اعتراض دارند یا کسانی اندکه دارای اغراض سیاسی اند یا افرادی اند که از سرناآگاهی مخالفت می کنند.

ابراهیم پور اظهار داشت: تعطیلی قانون عفاف و حجاب که در طول چند سال گذشته صورت گرفته و فقط در حد یک شعار از آن یاد می شود، می تواند ضربه های سنگینی را بر پیکر جامعه وارد سازد و کسانی که در حکومت اسلامی مسئولیتی را دارا هستند باید پاسخگوی بی توجهی خود به امر حجاب باشند.
 
وی تاکید کرد: عدم توجه آنها گناهی نابخشودنی است و زمانی که دلسوزان نظام حمایت می کنند و بودجه کافی در نظر گرفته می شود، دلیل اصلی کم توجهی ها تنها می تواند اعمال اغراض سیاسی یا سلایق شخصی باشد.
 
ابراهیم پور ضمن اشاره به اینکه حجاب نه فقط در اسلام که در سایر ادیان الهی نیز مورد توجه بوده است، گفت: در کشورما قبل از ورود اسلام نیز پوشش امری مورد توجه مردم بوده و این موضوع در کنار اهمیت شرعی، یک ارزش فرهنگی و تاریخی نیز محسوب می شود.

وی اضافه کرد: در جواب کسانی که به اجرای طرح امینت اجتماعی نیروی انتظامی و مبارزه با بد حجابی اعتراض دارند باید گفت که نیروی انتظامی وظیفه اجرایی خود را انجام می دهد، خرده گیری اصلی باید درمقابل کسانی باشد که در انجام وظایف فرهنگی خود کم کاری می کنند.

مدیر مرکز حجاب ریحانه النبی با بیان اینکه مراکز حوزوی و فرهنگی وظایف سنگینی در این زمینه دارند و مرکز حجاب ریحانه النبی نیز تمام تلاش خود را دارد تا وضعیت حجاب در جامعه به صورت عملی تغییر کند، افزود: البته ما تنها می توانیم ایده و طرح فرهنگی ارائه دهیم و از دولت و سازمان های اجرایی انتظار داریم تا از موسسات فرهنگی حمایت لازم را داشته باشند.
کد خبر 1647241

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha