به گزارش خبرنگار مهر، محمد رضا سوقندی شامگاه سه شنبه در نشست با هنرمندان شاهرودی در سالن کنفرانس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی این شهرستان، با تاکید بر اینکه بدون ریشه نمی توان زندگی کرد افزود: دشمن می خواهد ما را بی ریشه جلوه دهد و فرهنگ خود را غالب کند.
وی شناخت هویت و ریشه را برای مقابله با دشمن ضروری دانست و تصریح کرد: کسی که ریشه و تاریخ خود را فراموش کند به همه جهت کشیده می شود.
سوقندی با بیان این که امروز غرب می خواهد بگوید کوچک ترین چیزها را به ما یاد داده و ما هیچ چیز از خود نداشته ایم، گفت: ما باید فرهنگ و ظرفیت های خود را بشناسیم و مراکز فرهنگی، هنری و قرآنی را گسترش دهیم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی سمنان خطاب به هنرمندان اظهار داشت: قطعا یکباره نمی شود کاستی ها را از بین برد و نیازمند کار و جدیت و صبوری است اما ما را کنار خود و خدمتگزار خود بدانید تا با هم تلاش کنیم و این کاستی ها را از بین ببریم.
سوقندی با تاکید بر پیشینه تاریخی عظیم شاهرود، افزود: شاهرود در حوزه تمدنی در مسیر جاده ابریشم قرار دارد که باعث می شود در حوزه سیاسی، اقتصادی و فرهنگی این پیشینه ایجاد شود.
وی اظهار داشت: مردم شاهرود مردم توسعه یافته ای هستند، حضورشان در صحنه های مختلف انقلاب، تعداد شهدا و ... همه شاهد این موضوع است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان ادامه داد: این شهرستان ظرفیت های خوبی در زمینه های مختلف فرهنگی، هنری، قرآنی، علمی، ادبیات، تئاتر، موسیقی و .... دارد و همه اینها سرمایه است که باید از آنها بهترین بهره برداری انجام شود.
سوقندی خطاب به هنرمندان شاهرودی ضمن تاکید بر اینکه شما فقط برای شهر شاهرود نباشید بلکه برای کشور باشید، تصریح کرد: هر جا فرصت فرهنگی هست ما باید حضور داشته باشیم و بدون حضور شما هنرمندان و اعتماد شما ما کاری از پیش نخواهیم برد.
به گزارش مهر، سوقندی در ادامه این نشست به سوالات هنرمندان پاسخ داد.
نظر شما