حجت الاسلام مهدی جودکی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه روستا محور تولید و مولد خوبی ها است، افزود: برخی از آسیب ها نیز از روستاها به شهر منتقل می شود که این امر ناشی از عمل نکردن به رسالت وعدم برنامه ریزی مسئولین فرهنگی و اجتماعی است.
وی با اشاره به اینکه تبلیغات اسلامی یک دستگاه فرهنگی است، اظهار کرد: سال گذشته تبلیغات اسلامی به صورت رسمی اعلام کرد برای اوقات فراغت نوجوانان مشهد برنامه ای ندارد و توجه به اوقات فراغت را تنها به شهرستان ها و روستاها منحصر کرد.
جودکی با بیان مطلب فوق افزود: تبلیغات اسلامی با این گرایش که 70 درصد برنامه اوقات فراغت را بر روی مخاطبین دختر روستایی متمرکز کند طرح هسته های فرهنگی جوان را طراحی کرد.
وی بیان کرد: تدوین شناسنامه فرهنگی روستا، تدوین طرح نامه فرهنگی و اجرای طرح ها سه بخش و مرحله جشنواره هسته های فرهنگی جوان بود.
وی با اشاره به مرحله تدوین شناسنامه فرهنگی روستا اظهار کرد: در این مرحله اعضای هسته های فرهنگی با محوریت روحانی روستا هسته های 25 تا 35 نفری را تشکیل دادند و نقاط ضعف و قوت روستای خود را شناختند.
کارشناس مسئول امور فرهنگی تبلیغات اسلامی خراسان رضوی تاکید کرد: طرح هسته های فرهنگی جوان مبتنی بر تدوین شناسنامه، شناخت آسیب ها و نقاط قوت روستا است.
وی با اشاره به اهداف این طرح بیان کرد: هدف از اجرای این طرح این بود که جوان روستایی بداند که روستا اصالت دارد و دریابد که اگر اتحاد و وحدت کلمه داشته باشد می تواند به خود و خانواده خویش در زمینه ارتقاء فرهنگی کمک کند.
وی با بیان اینکه روستا نیازمند خدمت فرهنگی است، تصریح کرد: رهبری در فرمایش خود بحث عدالت فرهنگی را مطرح کردند که این امر به معنای این است که روستا اصالت دارد.
وی یاد آور شد: اگر شناخت درست و دقیقی از روستاها داشته باشیم و شناسنامه فرهنگی روستا را با برخی از شاخص ها تکمیل کنیم می توانیم زمینه ای را برای مشارکت سایر دستگاه ها فرهنگی فراهم کنیم.
جودکی ادامه داد: برنامه هسته های فرهنگی در اختیار سایر دستگاه ها فرهنگی قرار می گیرد و مساعدت لازم برای معرفی هسته ها و طرح های آنها به سایر دستگاه ها انجام می شود.
نظر شما