۲۱ تیر ۱۳۹۱، ۱۴:۱۰

سرهنگ پور رضا قلی:

کلاهبرداران 8 میلیارد ریالی کرمان در چنگال قانون گرفتار شدند

کلاهبرداران 8 میلیارد ریالی کرمان در چنگال قانون گرفتار شدند

کرمان - خبرگزاری مهر: رئیس پلیس آگاهی فرمانده نیروی انتظامی استان کرمان از دستگیری دو کلاهبردار هشت میلیارد ریالی در کرمان خبر داد.

سرهنگ هوشنگ پور رضا قلی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب اظهار داشت: این کلاهبرداران اقدام به فروش مال غیر می کرده و پس از دریافت وجه از قربانیان خود، متواری می شدند.

وی با بیان اینکه ماموران مبارزه با جعل و کلاهبرداری کرمان پس از دریافت گزارشی مبنی بر کلاهبرداری چهار و 600 میلیارد ریالی اقدامات خود را آغاز کردند افزود: در کلاهبرداری اخیر این متهم که منجر به دستگیری وی شد فرد کلاهبردار با همکاری دستیارش خریدار را شناسایی و با تنظیم قراردادی دستی یک قطعه زمین را به قیمت مذکور به فروش رساند.

وی گفت: کلاهبردار مذکور وانمود می کرده که در خارج از کشور سکونت دارد و برای فروش ارثیه خود به کشور مراجعه کرده است.

سرهنگ پوررضا قلی ادامه داد: زمانیکه مالک جدید زمین اقدام به ساخت و ساز در ملک خود می کند با ممانعت مالک اصلی زمین رو به رو می شود.

وی با اشاره به دستگیری هر دو متهم یادآور شد: این متهم تاکنون به سه مورد فروش ملک و کلاهبرداری هشت میلیارد تومانی با همکاری همدستش اعتراف کرده است.
 

کد خبر 1647777

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha