به گزارش خبرگزاری مهر، محمود احمدی نژاد ، رئیس جمهور و رئیس هیات امنای دانشگاه ویژه فرهنگیان ، طی حکمی غلامعلی حداد عادل ، حجه الاسلام و المسلمین حمید پارسانیا و سوسن کشاورز را به عنوان 3 تن از اعضای هیات امنای این دانشگاه تعیین کرد .
تشکیل هیأت امنای دانشگاه فرهنگیان با حضوررئیسجمهور
همچنین حمید رضا حاجی بابایی وزیر آموزش و پرورش در حاشیه نوزدهمین جلسه ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور در محل دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: اساسنامه دانشگاه ویژه فرهنگیان پس از یک سال کار روی اساسنامه آن، تأسیس شد و به زودی هیأت امنای آن هم به ریاست رئیسجمهور تشکیل جلسه میدهد.
کار اجرایی 20 اقدام ملی نقشه جامع علمی را آغاز شده است
وی در مورد اقدامات این وزارت برای اجرای نقشه جامع علمی کشور گفت: نقشه جامع علمی کشور بهعنوان سند بالادستی کشور در حوزه علم و فناوری برای وزارت آموزش و پرورش لازمالاجراء است و این سند به همراه دو سند دیگر یعنی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و برنامه پنجم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی خط مشی کلان ما را تعیین میکنند.
حاجی بابایی افزود: از 57 اقدام ملی تعیین شده در نقشه جامع علمی کشور، خوشبختانه کار اجرایی 20 اقدام را آغاز کردهایم.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: در نقشه جامع علمی کشور از 1221 اقدام ملی، 57 اقدام ملی به آموزش و پرورش مربوط میشود که این تعداد با 131 اقدام ملی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و 67 حکم برنامه پنج ساله پنجم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی تشکیل دهنده نقشه راه ما هستند.
هیچ تضادی در اسناد نقشه جامع علمی و سند تحول آموزش و پرورش مشاهده نمیشود
وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: خوشبختانه در این دو سال اخیر که این اسناد در شورای عالی انقلاب فرهنگی و مجلس شورای اسلامی مراحل تصویب خود را طی میکردند با هماهنگی و کار کارشناسی هیچگونه تضاد و تناقضی بین اسناد نقشه جامع علمی و سند تحول آموزش و پرورش مشاهده نمیشود و این اسناد کاملاً همافزایی دارند.
پذیرش 25 هزار دانشجو، در دانشگاه فرهنگیان
عضو ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور ادامه داد: امسال 25 هزار دانشجو، در این دانشگاه پذیرش خواهد شد.
وی افزود: موضوع نحوه استخدام معلمان و لزوم جذب افراد نخبه برای این کار خطیر هم یکی دیگر از احکام نقشه جامع علمی کشور است و ما به این موضوع افتخار میکنیم که همکارانمان در وزارتخانه باید جزو نخبهترین افراد در همه زمینهها باشند.
حاجیبابایی ادامه داد: ما برای تأمین زیرساختهای اجرای اقدامات معین شده، قریب به300 کار عملیاتی را انجام دادهایم و به لطف خدا کار با سرعت خوبی پیش میرود.
هیچ مشکلی در مورد بازنشستگی پیش از موعد معلمان نداریم
وزیرآموزش و پرورش در مورد بازنشستگی پیش از موعد معلمان گفت: خوشبختانه امسال هیچ مشکلی در این مورد نداریم، زیرا در بودجه سال 1391 در مورد بازنشستگی پیش از مورد معلمان بیمار یا از کارافتاده با حذف 5 سال، با 20 سال سابقه کار بازنشسته میشوندو هماکنون آئیننامه این کار هم ابلاغ شده و متقاضیان میتوانند برای استفاده از این تسهیلات به ادارات آموزش و پرورش مراجعه کنند.
مجوز بازنشستگی پیش از موعد 10 هزار نفر صادر شده است
وی افزود: امسال مجوز بازنشستگی پیش از موعد 10 هزار نفر صادر شده است که خانمها با سابقه 20 سال و آقایان با سابقه 25 سال و کسانیکه دارای عذر هستند میتوانند بازنشسته شوند.
به گفته حاجی بابایی اگر در روند اجرا احساس شود که باید این تعداد افزایش یابد، سعی میکنیم در این عدد تجدیدنظر کنیم.در این مورد به ادارات آموزش و پرورش تأکید شده است تا با متقاضیان همکاری کنند و اگر کسی برای این مورد مراجعه کرد با او نهایت همکاری صورت گیرد.
افزایش 5/2 برابری اعزام معلمان به خارج از کشور
وی افزود: در طول دو سال گذشته، تعداد معلمان اعزامی به خارج از کشور را به 5/2 برابر افزایش دادهایم و اگر همسر یک آموزگار در خارج از کشور شاغل باشد و ما در آن کشور مدرسه داشته باشیم مأموریت در همان کشور و با حقوق ایران انجام خواهد شد اما اگر در کشوری باشد که مدرسه نداریم ما معلم مزبور را به وزارت امور خارجه یا سایر وزارتخانهها مأمور میکنیم.
حاجیبابایی در مورد شرکتهای دانشبنیان در وزارت آموزش و پرورش گفت: ما در سند تحول به این نکته اشاره کردهایم که باید دانشآموزان مطابق با نیاز جامعه تربیت شوند و مهارت بیاموزند.
حداقل 50 درصد از دبیرستانها به هنرستان و مراکز فنی و حرفهای تبدیل خواهند شد
وی افزود: ما به این سمت حرکت میکنیم که حداقل 50 درصد از دبیرستانها به هنرستان و مراکز فنی و حرفهای تبدیل شوند و این گام بزرگی برای اشتغالزایی است.
عضو ستاد راهبری اجرایی نقشه جامع علمی کشور با اشاره مورد نامگذاری این سال از جانب رهبر معظم انقلاب به سال تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی ادامه داد: در آینده در تمامی مشاغل این کشور بیش از 12 میلیون دانشآموز امروز استفاده خواهد شد و ما باید به شکلی دانشآموز را تربیت کنیم که در هر زمانی او به علل مختلف نتوانست یا نخواست ادامه تحصیل بدهد، بتواند در جامعه مفید و مؤثر باشد.
وی در پایان نیز گفت: وزارت آموزش و پرورش اصلیترین دستگاهی است که در روند اجرای نقشه جامع علمی کشور متحول میشود.
نظر شما