۲۱ تیر ۱۳۹۱، ۱۵:۲۳

ایجاد فرهنگ کار از ضرورت های حوزه کشاورزی ایلام است

ایجاد فرهنگ کار از ضرورت های حوزه کشاورزی ایلام است

ایلام - خبرگزاری مهر: سرپرست اداره روابط عمومی استانداری ایلام گفت: ایجاد فرهنگ کار و فعالیت درحوزه کشاورزی از ضرورت های امروز استان است.

به گزارش خبرگزاری مهر، فرشته سنجیده در دومین نشست کمیته اطلاع رسانی توسعه کشاورزی با حضور مسئولان روابط عمومی دستگاه های مرتبط در استانداری ایلام اظهار داشت: در بحث اطلاع رسانی ابتدا باید کارگزاران روابط عمومی انگیزه و اعتقاد لازم در این خصوص را داشته باشند تا جلسات ما نتیجه ی خوبی داشته باشد و حاصل آن گسترش فرهنگ کار و تلاش در میان جامعه استان خصوصا در بخش کشاورزی باشد.

وی با اشاره به پتانسیل ها و ظرفیت های ویژه ای همچون منابع آب و خاک مناسب و مساعد در بخش کشاورزی، ادامه داد: وجود انواع گونه های مختلف گیاهی و محصولات کشاورزی و باغی متنوع در استان گویای این ظرفیت است که باید از آن در جهت تشویق و ترغیب جامعه به سمت بخش کشاورزی و افزایش تولید ملی و خودکفایی گام برداشت.

رئیس کمیته اطلاع رسانی توسعه کشاورزی اضافه کرد: روابط عمومی ها برای به فعلیت رساندن این پتانسیل ها و توانمندی ها با انعکاس و اطلاع رسانی سریع و گسترده در جامعه انگیزه و اطلاعات لازم برای حضور علاقه مندان در عرصه های مختلف بخش کشاورزی محیا می شود.

سنجیده تشویق و ترغیب مردم به رویکرد های علمی و تخصصی در بخش کشاورزی و فاصله گرفتن از دیدگاه های سنتی موجود در این عرصه را از عوامل مهم توسعه بخش کشاورزی برشمرد و خاطر نشان ساخت : ایجاد فرهنگ کار و فعالیت درحوزه کشاورزی از ضرورت های امروز استان است که نقش بسیار مهمی در عرصه تولید ملی خواهد داشت.

وی اطلاع رسانی در خصوص مباحث مرتبط با توسعه و کارآفرینی در بخش کشاورزی را با استفاده از راهکارهای اصولی و تأثیرگذار میسر دانست و تأکید کرد: رسانه های ارتباط جمعی می توانند در انعکاس اطلاعات ، آمار و نقطه نظرات مربوط به بخش کشاورزی از جمله معرفی انواع قابلیت های استان ، زمینه های سرمایه گذاری در بخش کشاورزی ، کشت محصولات متنوع و استفاده از تکنولوژی های روز در بخش کشاورزی بسیار تأثیرگذار باشد.

اجرای طرح سلمان سطح آگاهی مدیران افزایش یافته است

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری ایلام گفت: سطح آگاهی کلیه مدیران ارشد دولتی با کسب آموزش های فرهنگی و دینی در قالب طرح ملی سلمان افزایش یافته است.


موسی کریمی در حاشیه اختتامیه دومین دوره آموزشی فرهنگی سلمان ویژه مدیران ایلام افزود: در اجرای این طرح تعدادی از مدیر ارشد با شرکت در دوره های آموزشی مبانی مدیریت دینی را فرا گرفتند.

وی اظهار داشت: طرح ملی سلمان شامل ده دوره آموزشی بوده که آموزش های لازم با بهره گیری از اساتید برجسته دانشگاهی ارایه شده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری ایلام گفت: توانمند سازی ، ارتقاء سطح دانش ، بینش مهارت ، مدیریت دینی کشور ، اشاعه و ترویج حاکمیت فضای قرآنی در جامعه ، تقویت قدرت تحلیل سیاسی مدیران و کارهای نظام اداری از جمله اهداف طرح سلمان است.

وی افزود: بررسیها نشان می دهد آموزشهای فرهنگی و دینی به ارتقا سطح آگاهی های مدیران انجامیده است.

رعایت حجاب به تقویت شان انسانی زن کمک می کند

مشاور استاندار و سرپرست دفتر امور بانوان استانداری ایلام گفت: رعایت حجاب در تقویت و حفظ کرامت انسانی و شان والای زن تاثیر چشمگیری دارد.

زهرا نادری بیان کرد: یکی از امتیازهای احکام اجتماعی اسلام، برخورداری از ابعاد مهم انسانی است و هر دعوت اسلام برای انجام کاری، در نهایت به حفظ کرامت انسان کمک می کند.

وی ادامه داد: دعوت حجاب نیز از این قاعده مستثنی نیست و در نهایت حجاب در خدمت حفظ شان انسانی زن است.

نادری نقش خانواده‌ها را برای ترویج فرهنگ حجاب و عفاف مهم بیان کرد و افزود: هر چند که نهادینه ‌شدن ارزش‌های اعتقادی در خانواده شکل می‌گیرد اما باید بین ارزش‌هایی که خانواده‌ها به فرزندان انتقال می‌دهند و ارزش‌هایی که در جامعه حاکم است، تعارضی وجود نداشته باشد.

وی از برگزاری گفتمان دینی با محوریت بررسی آسیب های ناشی از رعایت نکردن حجاب و عفاف جامعه در هفته آینده خبر داد و افزود: این گفتمان دینی با دعوت از یک روحانی و استاد دانشگاه و با حضور نمایندگان و مشاوران امور بانوان دستگاه های اجرایی استان 24 تیرماه سال جاری برگزار می شود.

مدیران دولتی سفیران ترویج فرهنگ دینی و اجتماعی هستند

معاون سیاسی امنیتی استانداری ایلام گفت: مدیران دستگاه های دولتی ایلام سفیران ترویج فرهنگ دینی و اجتماعی در جامعه هستند.

حجت الاسلام رحمانی در آیین پایانی دومین دوره آموزشی فرهنگی طرح سلمان در مشهد افزود: ترویج فرهنگ اسلامی و دینی از وظایف مدیران دولتی در ایلام است.

وی اظهار داشت: مدیران دولتی باید همواره مروج فرهنگ انبیاء در مجموعه تحت مدیریتی خود باشند.

معاون سیاسی امینتی استانداری ایلام گفت: با این حال مسائل فرهنگی در اولویت نخست سیاست های راهبردی استان قرار دارد.

10 قلم کالای اساسی از طریق مرز مهران وارد کشور می شود

معاون برنامه ریزی استاندار ایلام با بیان اینکه واردات کالاهای اساسی از مرز مهران، تب بازار را فرو می نشاند، گفت: 10 قلم کالای اساسی از طریق این مرز وارد کشور می شود.


 حشمت‌الله عسگری افزود: این کالاها شامل مرغ، دام زنده، گوشت قرمز، شکر، کره، گندم، برنج، کنجاله سویا، ذرت و زیتون است.

وی ادامه داد: در نشست های بین مسوولان جمهوری اسلامی و کشور عراق رایزنی ها و پیگیری های لازم برای واردات این کالاها صورت گرفته است و استان های مرزی همجوار با ایلام مانند دیاله و میسان آماده صدور کالاهای خود به استان هستند

وی اظهار داشت: در شرایط موجود، مرز بین المللی مهران به دلیل نزدیکی و کوتاهی مسافت و تعامل و همکاری با کشور عراق بهترین گزینه برای واردات کالا، صادرات و تردد زایران است.

معاون برنامه ریزی استاندار ایلام گفت: صدور مجوز واردات کالا از طریق مرز بین المللی مهران بهترین فرصت برای تجار و بازرگانان ایرانی است تا بتوانند توانایی خود را در این زمینه ارتقا دهند و این مبادی به یک مرز پایدار و پر رونق برای صادرات و واردات مبدل شود.

خدمات حمل و نقل استان ایلام به دفاتر الکترونیکی پیشخوان دولت واگذار شد

مدیرکل حمل و نقل و پایانه های استان ایلام از توسعه خدمات حمل و نقلی به 20 دفتر پیشخوان دولت در استان ایلام خبر داد.

رضا سلیمانی با بیان این مطلب اظهار داشت: با تاکید بر اجرای قانون توسعه حمل و نقل عمومی و کاهش تصدی گری دولت گفت: بخش قابل توجهی از خدمات حمل و نقل از طریق دفاتر خدمات الکترونیکی پیشخوان دولت عرضه شده است.

وی تصریح کرد: در مرحله اول اجرای این طرح انجام امور مربوط به صدور، تعویض، المثنی و تمدید کارت هوشمند رانندگان و ناوگان باری و مسافری با هدف تسریع و بهبود فرآیند انجام فعالیت های حمل و نقل و دسترسی آسانتر متقاضیان به این خدمات از طریق دفاتر منتخب پیشخوان دولت ارائه شد ه است.

کد خبر 1647860

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha