شهلا دهقانی در گفتگو با خبرنگار مهر، بیان کرد: برای ترغیب کودکان به کتابخوانی برنامه قصه گویی و شعر خوانی در کتابخانه عمومی آیت الله خامنه ای برگزار می شود.
وی گفت: این اقدام به منظور جذب کودکان به کتابخانه ها و همچنین کتابخوانی به خصوص کتابهای اخلاقی و اجتماعی که دارای مفهوم هستند انجام می شود.
مسئول بخش کودک و نوجوان کتابخانه عمومی آیت الله خامنه ای با اشاره به اینکه این برنامه به صورت شعر و داستان ارائه می شود افزود: برنامه قصه گویی و شعر خوانی هر شنبه به صورت مداوم برگزار می شود.
وی بیان کرد: در این برنامه کتابدار کتاب ها را در جمع کودکان به شیوه ای جذاب می خواند تا بدین وسیله آن ها را با فرهنگ کتاب و کتابخوانی آشنا کند.
وی گفت: پس از آشنا شدن کودکان با کتابخوانی از خود آن ها برای اجرای برنامه استفاده می شود تا چنانچه شعری حفظ کرده اند و یا نتیجه گیری از کتاب خوانده شده کرده اند آن را ارائه دهند.
دهقانی با اشاره به اینکه کودکان برنامه قصه گویی و کتاب خوانی تا سنین 10 سال را شامل می شود افزود: در صورتی که تعداد خردسالان بیشتر باشد این برنامه برای آن ها در ساعتی جدا از سایر کودکان اجرا می شود تا برای هر گروه کتاب های متناسب با سنشان خوانده شود.
وی در پایان بیان کرد: کودکانی می توانند در این برنامه شرکت کنند که عضو کتابخانه باشند.
نظر شما