به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم شفیعی سروستانی در مراسم رونمایی از این نرم افزار که قبل از ظهر چهارشنبه در مرکز پژوهش های صدا و سیمای مرکز قم برگزار شد افزود: نرم افزار چند رسانه ای “سیمای عفاف” توسط مرکز پژوهش های صدا و سیمای مرکز قم تهیه شده است.
وی ادامه داد: این نرم افزار با هدف توانمند سازی مدیران، برنامه سازان، کارشناسان و پژوهشگران رسانه ملی برای تبلیغ و ترویج فرهنگ حجاب و عفاف و نهادینه کردن این فرهنگ در جامعه تولید شده است.
بخش های مختلف نرم افزار
شفیعی سروستانی با بیان اینکه این نرم افزار شامل هشت بخش است ابراز داشت: پژوهش های برنامه ای، بایسته های برنامه سازی، متن های برنامه ای و مراکز و پایگاه های اطلاع رسانی، از جمله بخش های این نرم افزار است.
مجری پروژه “سیمای عفاف” نرم افزارهای حجاب و عفاف، مباحث کارشناسی، تولیدات رسانه ای و هجوم رسانه ای را از دیگر بخش های این نرم افزار برشمرد.
وی بخش پژوهش های برنامه ای را مهم ترین بخش این نرم افزار دانست و بیان کرد: موضوع های مطرح شده در حوزه حجاب و عفاف در ایران بر اساس رویکردهای تخصصی، فقهی، حقوقی، تاریخی، جامعه شناختی، روان شناختی، جریان شناختی و آسیب شناختی دسته بندی شده است.
شفیعی سروستانی اضافه کرد: تمام محتوای علمی مورد نیاز برنامه سازان در موضوعات ذکر شده شامل اهداف برنامه سازی، محوریابی، منبع شناسی و منابع پژوهشی گردآوری شده است.
مجری این پروژه عنوان کرد: متن 200 کتاب و مقاله و صد متن کوتاه در این نرم افزار گنجانده شده است.
شفیعی سروستانی با اعلام اینکه 6 موضوع در این نرم افزار گنجانده شده است حجاب در اسلام، فلسفه و چرایی حجاب و عفاف، دلایل و زمینه های روان شناختی و جامعه شناختی بدحجابی و بررسی تاریخی و جریان شناسانه حجاب در ایران را از جمله این موضوعات برشمرد.
مجری این پروژه نظام اسلامی و مسئله حجاب، آسیب ها و بایسته های گسترش فرهنگ حجاب و مخاطب شناسی در تبلیغ و ترویج را از دیگر موضوعات مورد بررسی در این نرم افزار ذکر کرد.
وی در خصوص بخش بایسته های برنامه سازی اظهار داشت: در این بخش با بهره گیری از دیدگاه های تخصصی کارشناسان حوزوی و دانشگاهی در قالب مقاله و گفتگوی علمی ارائه شده است.
شفیعی سروستانی عنوان کرد: در بخش متن های برنامه ای نیز با بهره گیری از آثار متعدد که توسط مرکز پژوهش ها در قابل کتاب و نشریه منتشر شده است متن های کوتاه درباره موضوع های متفاوت مرتبط با بحث حجاب و عفاف، قطعه های ادبی، شعر، حکایت و ... برای گویندگان و برنامه سازان ارائه شده است.
مجری این پروژه درباره بخش چهارم نرم افزار مذکور بیان داشت: در این بخش به معرفی سازمان ها، نهادها، مراکز و پایگاه های اطلاع رسانی و راه های ارتباط با آنها بیان شده است.
وی گفت: آشنایی با نرم افزارهای تولید شده در زمینه حجاب در بخش پنجم و آشنایی تخصصی پژوهشگران و برنامه سازان رسانه ملی با مباحث گوناگون مرتبط با حجاب و عفاف، در بخش ششم، گردآوری تولیدات رادیویی و تلویزیونی در بخش هفتم و بررسی و تبیین هجوم رسانه ای غرب در بخش هشتم آورده شده است.
شفیعی سروستانی ادامه داد: این نرم افزار حاوی 9 گیگ اطلاعات است و بدون نیاز به نصب، شامل بخش های صوتی، تصویری و متنی است و قابلیت بزرگنمایی، ذخیره و پرینت و جستجو دارد.
مجری این پروژه افزود: علاقمندان به تهیه نرم افزار می توانند با واحد ارتباطات مرکز پژوهش ها با شماره2915510– 0251 تماس بگیرند.
نظر شما