۲۱ تیر ۱۳۹۱، ۱۸:۲۹

فرماندار ملایر:

262 طرح در کارگروه توسعه کشاورزی ملایر مصوبه گرفتند

262 طرح در کارگروه توسعه کشاورزی ملایر مصوبه گرفتند

ملایر - خبرگزاری مهر: معاون استاندار و فرماندار ویژه ملایر از تصویب 262 طرح در کارگروه توسعه کشاورزی ملایر خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسن خیریان پور بعدازظهر چهارشنبه در پانزدهمین جلسه کارگروه کشاورزی در ملایر به وظایف کارگروه توسعه کشاورزی اشاره کرد و گفت: تعداد طرح های مصوب این کارگروه‌ها در 15 جلسه در شهرستان ملایر 262 طرح بوده است، عنوان داشت: برای این تعداد طرح 35 میلیارد تومان اعتبار سرمایه‌گذاری شده و طرح‌های مصوب زمینه اشتغال 800 نفر را فراهم خواهد کرد.

وی گفت: دراین کارگروه مسائل مربوط باید ریز و دقیق مورد پیگیری قرار گیرد تا بخش کشاورزی با روند مطلوب‌تری پیش برود.

وی افزود: تاکنون کارگروه کشاورزی در شهرستان ملایر به صورت هفتگی و به طور مرتب برگزار شده و پیگیری و تلاش مسئولان در این راستا باید به همین منوال پیش برود.

وی با بیان اینکه در پانزدهمین جلسه کارگروه کشاورزی در ملایر 35 طرح به تصویب رسید، گفت: برای این تعداد طرح سه میلیارد و 56 میلیون تومان سرمایه گذاری شده و زمینه اشتغال برای 60 نفر نیز فراهم می‌شود.

خیریان پور با اشاره به اینکه کل سهم ابلاغی ملایر از محل تسهیلات کشاورزی در استان 110 میلیارد تومان است، عنوان کرد: از این مقدار 17.7 درصد مربوط به شهرستان ملایر است.

وی در ادامه گفت: تعداد اراضی استعداد یابی شده در شهرستان برای استفاده در کشاورزی چهار هزار و451 هکتار بوده است که از این تعداد 262 هکتار به صورت قطعی واگذار شده است.

فرماندار ملایرعنوان داشت: یک‌هزار و 106 هکتار نیز در ستاد بخش کشاورزی تصویب شده که برای تائید به ستاد کشاورزی در استان همدان ارسال شده است.

کد خبر 1648074

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha