به گزارش خبرگزاری مهر، هادی تبسمی در این باره اظهارداشت: کتابداران بازوان مهم فرهنگی جامعه هستند که می توانند مراجعه کنندگان کتابخانه را به سمت مطالعه منابع غنی و ارزشمند هدایت کنند.
وی تصریح کرد: کتابداری که دغدغه تامین هزینه های زندگی خود را دارد و به دلیل مشکلات مالی از آسودگی فکری کافی برخوردار نیست به طور قطع نمی تواند آرامش لازم را برای مشاوره صحیح به مراجعان داشته باشد.
مدیرکل سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین افزود: از دیگر مسائل مهم در ارتقاء سطح خدمت رسانی توسط کتابداران افزایش دانش و اطلاعات تخصصی آن ها است، لازم است که کتابداران در مورد محتوای منابع کتابخانه و برترین و جدیدترین آثار منتشره آگاهی های کافی را داشته باشند.
تبسمی عنوان کرد: بسیاری از افرادی که به کتابخانه مراجعه می کنند به دنبال کتاب خاصی نیستند که در صورت راهنمایی مناسب کتابداران می توانند در مسیر مطالعه مفید گام بردارند.
وی با اشاره به لزوم تقویت منابع موجود در کتابخانه ها گفت: دست اندرکاران تهیه و تامین منابع کتابخانه های عمومی شایسته است کتاب هایی جذاب و دارای بار معنایی غنی دینی و اخلاقی را به ویژه برای استفاده جوانان به کتابخانه ها تزریق کنند.
تبسمی تصریح کرد: به طور قطع منابع ارزشمند موجود در کتابخانه ها خود عاملی برای ترغیب افراد به مطالعه و کتابخوانی است.
این عضو منتخب انجمن کتابخانه های عمومی استان قزوین افزود: شرایط و امکانات نیز از دیگر عواملی هستند که می توانند مراجعه به کتابخانه ها را افزایش دهند که سالن مطالعه مناسب، کتب غنی، کافی نت، فضای زیبای درون و محوطه سرسبز بیرونی کتابخانه از جمله این موارد هستند.
تبسمی اظهارداشت: امیدواریم مسئولان فرهنگی و اجتماعی برنامه ریزی های دقیق تری در راستای جذب حداکثری جوانان به سمت مطالعه مفید داشته باشند.
موسس کتابخانه مشارکتی نبویه در پایان از زحمات امام جمعه قزوین و مدیرکل کتابخانه های عمومی قزوین در راستای حمایت از برنامه های فرهنگی و کتابخوانی در سطح استان تقدیر کرد.
کتابخانه مشارکتی نبویه که در گذشته یکی از شبستان های مسجد نبی قزوین بوده پس از مدت چهل سال بلااستفاده ماندن در سال 1375 با حمایت و پشتیبانی آیت الله باریک بین امام جمعه و اداره کل کتابخانه های عمومی استان توسط میراث فرهنگی بازسازی و به صورت رسمی فعالیت خود را آغاز کرد.
نظر شما