به گزارش خبرنگارمهر، مجتبی ابراهیمی بعد از ظهر سه شنبه در مراسم اختتامیه کارگاه آموزشی کارآفرینی و اقتصاد فرهنگ در سالن سیروس صابر اداره کل فرهنگ وارشاد استان و در جمع صاحبان صنایع و فعالان عرصه تولید و خدمات، ضمن مهم برشمردن تبلیغات و کارآفرینی و ارتباط آن با فرهنگ و هنر گفت: آمیختگی فرهنگ، هنر واقتصاد در تولید، اشتغال، کارآفرینی و در نهایت تولید ملی راهگشا خواهد بود.
نقش تبلیغات موثر در تولید فیلم و افزایش سرمایه های اقتصادی کشورها
وی در ادامه با مقایسه تجربیات و بهره مندی سایر کشورها در حوزه تبلیغات و تولیدملی افزود: در حال حاضر برخی کشورها با ایده خلاق و تبلیغات تاثیرگذار، بدون کمترین هزینه ای تولید فیلمی با جلوه های بصری ویژه را به بازار معرفی می کنند که درآمد حاصل از تولید بزرگترین شرکت های صنعتی کشور به میزان تولید آن فیلم سود بری ندارد.
تجربه تبلیغات و برند سازی کشورها در حوزه فرهنگ
ابراهیمی ادامه داد: مصداق عینی دیگر در این خصوص برگزاری بزرگترین نمایشگاه کتاب فرانکفورت آلمان است که بالاترین بازدید کننده و متنوع ترین محصولات فرهنگی را در بر دارد و امروز به واسطه تبلیغات موثر در حوزه فرهنگ درآمد قابل توجی برای این کشور داشته است.
وجه تمایزانقلاب فرهنگی ایران با سایر انقلاب ها
مدیرکل فرهنگ وارشاد اسلامی در بخش دیگری به مقایسه ماهیت انقلاب جمهوری اسلامی با سایر انقلاب های جهان پرداخت و گفت: تفاوت انقلاب ما با سایر انقلاب ها ماهیت فرهنگی آن است و خوبی می توان از این پتانسیل ویژه در بحث تبلیغات فرهنگ ناب اسلامی بهره جست.
ابراهیمی گفت: یکی از راه های برون رفت ازمشکلات اقتصادی مقوله کارآفرینی و تبلیغات در حوزه فرهنگ وهنر است.
وی درپایان افزود: برگزاری دوره های کاربردی این چنینی بستری برای ایجاد تعامل تنگاتنگ با فعالان صنایع و هنر دراستان البرز خواهد بود.
در مراسم اختتامیه کارگاه آموزشی کارآفرینی و اقتصاد فرهنگ کاوه حداد پور قائم مقام وزیر و مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان البرز نیز حضور داشت و در پایان نیز لوح تقدیر، هدیه نقدی به نفرات برتر شرکت کننده در دوره ضمن ارائه گواهینامه طی دوره آموزشی اعطا شد.
نظر شما