۲۸ تیر ۱۳۹۱، ۱۵:۰۹

محمدی تأکید کرد:

امامزادگان و بقاع متبرکه به کلاس‌های قرآنی تبدیل شوند

امامزادگان و بقاع متبرکه به کلاس‌های قرآنی تبدیل شوند

قم - خبرگزاری مهر: مدیر مرکز قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی قم تاکید کرد: بقاع متبرکه و امامزادگان ظرفیت بسیار مناسبی برای برگزاری کلاس‌های قرآنی به خصوص حفظ قرآن کریم است.

به گزارش خبرگزاری مهر، سید محمد محمدی تصریح کرد: الحمدلله در جامعه ما نیکوکاران زیادی وجود دارند که هزینه‌های بسیار بالایی برای به یادگار گذاشتن موقوفه ای از خود انجام می دهند که نمونه آن را می‌توان در موقوفاتی که برای عزاداری ائمه(ع) به خصوص امام حسین(ع) وجود دارد شاهد باشیم اما باید در کنار این موضوع با فرهنگسازی از طریق رسانه‌ها و دیگر روشها بخشی از وقف‌ها و موقوفات را به سمت برنامه‌های قرآنی و به خصوص حفظ سوق دهیم.

وی اظهار داشت: سازمان اوقاف و ادارات تابعه آن با وجود آنکه مانند وزارتخانه‌های آموزش و پرورش تکلیفی بر دوش آنها به صورت رسمی وجود ندارد اما نقش مهمی می‌توانند در تحقق مطالبات قرآنی رهبر معظم انقلاب اسلامی از جمله تربیت ده میلیون حافظ قرآن کریم داشته باشد و این کار می تواند از طریق حمایت های این سازمان از جلسات، فعالان و مراکز قرآنی صورت گیرد.

مدیر مرکز قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به ظرفیت‌های زیادی که در این عرصه وجود دارد گفت: اوقاف می‌تواند از ظرفیت مکانی و معنوی امامزادگان و بقاع متبرکه برای راه اندازی و تشکیل کلاسهای قرآنی، آموزش حفظ و قرائت و ... بهره ببرد و جلسات مختلفی را با حمایت از مربیان و فعالان قرآنی برگزار کند و در این صورت نقش مهم و موثری خواهد داشت.

وی تاکید کرد: سازمان اوقاف و امور خیریه متولی برگزاری بزرگترین مسابقات قرآنی در کشور یعنی مسابقات بین المللی قرآن کریم است و به طور طبیعی مردم از این سازمان و ادارات تابعه آن انتظار دارند که نقش خود را در تربیت ده میلیون حافظ قرآن هم ایفا کند و این کار را می توان از طریق ترغیب نیکوکاران و جهت دهی به آنان در انجام وقف و حمایت مادی و معنوی از دست اندرکاران قرآنی به ثمر رساند.

محمدی ادامه داد: البته نهادهایی مانند آموزش و پرورش، وزارت بهداشت و وزارت علوم هم به صورت رسمی و وظیفه سازمانی در این راستا مسئول هستند و باید با برنامه ریزی در این عرصه گام برداند.

وی اظهار داشت: شورای تخصصی و مرکز هماهنگی، توسعه و ترویج فعالیت‌های قرآنی نیز باید از همه نهادها و افراد دست اندرکار در اجرای طرح و مسئولان و افرادی که دلسوزانه برای تحقق این طرح گام بر می دارند حمایت کنند.

مدیر مرکز قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی قم با بیان اینکه کارهای خوبی از سوی نهادهای مختلف برای تربیت ده میلیون حافظ در حال اجراست اما کافی نیست بیان داشت: باید طرحی جامع از سوی همه نهادهای فعال ارایه شود تا موازی کاری صورت نگیرد و همه در راستای این هدف حرکت کنند.
 

کد خبر 1653316

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha