به گزارش خبرگزاری مهر، حسین شعبانی گفت: در این طرح به کلیه واحد های صنفی اعلام شده است به منظور پاسداشت ماه مبارک رمضان از عرضه موادخوراکی به مشتریان به نحوی که در همان واحد صنفی مصرف شود خودداری کنند.
وی افزود : واحد های صنفی عرضه کننده مواد غذایی مانند رستوران ، ساندویچ ، قهوه خانه ، اشپزخانه مرکزی و هتل ها نیز صرفا در قالب قرار گرفتن در لیست کشیک ، مجاز به عرضه خوراکی به مشتریان هستند و در صورت ارائه خارج از ضابطه با آنان برخورد می شود.
وی تصریح کرد : همچنین در این طرح برای رفاه حال مسافران ، محل استراحت و صرف غذا به طوری که در منظر عمومی نباشد پیش بینی شده است.
شعبانی همچنین از تشکیل هسته های تذکر لسانی و گشت ارشاد در استان خبر داد و گفت : این هسته ها که با همکاری اعضای ستاد مردمی پیشگیری و حفاظت اجتماعی تشکل شده است با حضور در مناطقی که امکان مصرف مواد غذایی در آن زیاد است به کنترل و کاهش پدیده روزه خواری کمک می کنند.
وی ابراز امیدواری کرد : با مساعدت بانک و تلاش اعضای هیئت مدیره از تعطیلی شرکت ، از کار افتادن چرخه ی تولید و بیکاری کارگران آن جلوگیری شود.
کاهش سرقت از اموال شرکت های خدمات رسان به مردم
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان گلستان در کارگروه پیشگیری از سرقت از دستگاه های خدمات رسان مانند آب ، برق ، گاز و مخابرات خواست : به منظور جلوگیری از سوء استفاده برخی سارقان که در قالب نیروی شرکت های پیمانکاری اقدام به سرقت کابل و تجهیزات می کنند ، پیمانکاران را ملزم به استفاده از لباس فرم متحد الشکل و خودرو های با آرم مشخص کنند.
حسین شعبانی با اشاره به اعلام آمادگی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برای کنترل و کاهش سرقت در نقاط مختلف از جمله روستاها افزود : با کمک گرفتن از نیروهای بسیجی می توان تا حدود زیادی از سرقت تجهیزات مربوط به شرکت های آب ، برق ، گاز و مخابرات ، جلوگیری کرد.
در ادامه این نشست سنگدوینی ، مدیر عامل شرکت گاز استان گلستان نیز ضمن تشریح سرقت های صورت گرفته از این شرکت در سه ماه نخست امسال گفت : بر اساس گزارش های اعلام شده ، روند سرقت در اکثر دستگاه ها با کاهش تعداد مواجه بود که این امر نتیجه همکاری همه جانبه دستگاه های متولی است.
کارگروه پیشگیری از سرقت ، به منظور بررسی راهکارهای کاهش سرقت از شرکت های خدمت رسان به مردم ، در دادگستری استان برگزار شد.
نظر شما