۲۴ اسفند ۱۳۸۳، ۱۰:۵۲

دبير سومين جشنواره فرهنگي ورزشي دانشجويان شاهد و ايثارگر در گفت و گو با "مهر" :

جشنواره سوم از فضاي معنوي و رقابتي ويژه اي برخوردار بود // دانشجويان شاهد و ايثارگردر تمامي زمينه ها مايه افتخار كشورند

امسال رقابتهاي فرهنگي ورزشي دانشجويان شاهد و ايثارگر از رشد قابل توجهي برخوردار بود و از نظر كمي و كيفي در بالاترين سطح در مقايسه با دوره هاي گذشته برگزار شد.

سيد جليل مير محمدي سرپرست اداره كل امور دانشجويان شاهد و ايثارگر وزارت بهداشت و دبير سومين جشنواره فرهنگي ورزشي دانشجويان علوم پزشكي سراسر كشور درگفت و گوي اختصاصي با خبرنگار" مهر" ضمن بيان اين مطلب افزود : خوشبختانه جشنواره دانشجويان شاهد و ايثارگر دوره به دوره با استقبال و علاقمندي بالايي از سوي دانشجويان همراه بوده و اين امر در رشد كيفي و فني مسابقات تاثير بسزايي داشته است .
ميرمحمدي اضافه كرد : ما امسال درحالي جشنواره سوم را با حضور 900 دانشجوي شاهد و ايثارگر در5 رشته ورزشي برگزار كرديم كه اولين دوره اين جشنواره تنها در رشته فوتسال و با شركت 150 ورزشكاربرگزار شد و دردومين دوره رقابتها بين450 ورزشكار در 4 رشته ورزشي انجام شد . ولي امسال جشنواره از رشدي بي سابقه اي به لحاظ شركت كننده و تعدد رشته هاي ورزشي همراه بود و اگر محدويت اعتبارات وجود نداشت تعداد علاقمندان براي شركت درجشنواره دو برابر ظرفيت فعلي بود .
وي ارتباط مستقيم و بدون واسطه دانشجويان درحاشيه جشنواره سوم با وزير بهداشت ، درمان و آموزش پزشكي را از جمله ويژگي هاي جشنواره امسال برشمرد و اظهار داشت : حضور چهره هاي برجسته اي نظير مقام وزارت ، رئيس بنياد شهيد و امور ايثارگران ، مشاور رئيس جمهور در امور ايثارگران و تعدادي از نمايندگان مجلس درمراسم افتتاحيه و برگزاري دو جلسه پرسش و پاسخ بين وزير بهداشت و دانشجويان كه اين امكان را داد تا دانشجويان شاهد و ايثارگر مشكلات خود را بطور مستقيم و در فضايي صميمي با وزير در ميان بگذارند از جمله ويژگي هاي جشنواره امسال بود كه جا دارد همين جا از سعه صدر و بلند نظري جناب پزشكيان كه همواره توجه ويژه اي به حل مشكلات دانشجويان دارند ، صميمانه تشكر و قدرداني كنم .

دبير جشنواره فرهنگي ورزشي دانشجويان علوم پزشكي با اشاره به ميزباني مطلوب و شايسته دانشگاه علوم پزشكي مشهد در برگزاري سومين جشنواره دانشجويان شاهد و ايثارگر خاطر نشان كرد : ميزباني شهر مقدس مشهد و در جوار بارگاه ملكوتي ثامن الحجج از مدتها پيش انگيزه قوي براي تمامي عوامل اجرايي و برگزار كننده بود تا دانشجويان علاوه بر فضاي رقابتي مسابقات ورزشي از فضاي معنوي شهرمشهد نيز كسب توشه كنند و با قدرت و قوت براي ادامه تحصيل آماده شوند .  
ميرمحمدي با اشاره به موفقيت تحصيلي دانشجويان شاهد و ايثارگر دانشگاههاي علوم پزشكي در مقايسه با ساير دانشجويان تاكيد كرد : امسال 22 درصد از دانشجويان نمونه وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشكي را دانشجويان شاهد و ايثارگر تشكيل دادند و اين در حالي است كه دانشجويان شاهد و ايثارگر كمتر از 10 درصد كل دانشجويان كشوررا به خود اختصاص داده اند و اين امر نشانگر موفقيت هاي تحصيلي اين عزيزان در كنار حضور موفق در ساير عرصه هاي ورزشي ، فرهنگي و اجتماعي است كه مايه مباهات و افتخار جامعه شهيد پرور ماست .
وي در مورد اينكه چرا جشنواره در طول سه دوره گذشته همواره با محدويت هايي از نظر تعداد شركت كننده و رشته هاي برگزار شده روبرو بوده است ، خاطر نشان كرد : با توجه به تعداد دانشجويان شاهد و ايثارگر نسبت به ساير دانشجويان كه اين تعداد رقمي حدود 10 درصد از كل دانشجويان كشوررا تشكيل مي دهد ، طبيعي است كه تعداد رشته هاي ورزشي كه مي توانند حد نصاب هاي لازم را براي شركت در جشنواره را كسب كنند نيز با محدويت هايي روبرو خواهد بود و به همين دليل ناگزير هستيم جشنواره را با تعداد و در رشته هاي خاصي برگزار كنيم . با اين وجود باعث افتخار است كه جشنواره هاي شاهد در سالهاي اخير همواره در بالاترين سطح از نظر كيفي برگزار شده است .
دبير سومين جشنواره دانشجويان شاهد و ايثارگر در مورد هزينه هاي برگزاري اين جشنواره يادآور شد : هزينه هاي جشنواره بصورت مشاركتي بوده و با همكاري سه جانبه ستاد مركزي بنياد شهيد ، اداره كل امور دانشجويان شاهد و ايثارگر وزارت بهداشت و دانشگاههاي ميزبان برگزار شده است كه در سه دوره گذشته تعامل بسيار خوبي بين اين سه دستگاه وجود داشته و عليرغم محدويت هاي اعتباري اين سه ارگان نهايت همكاري را در جهت برگزاري باشكوه جشنواره دانشجويان شاهد و ايثارگر انجام داده اند .
ميرمحمدي در پايان با بيان اينكه فرزندان و يادگاران شهدا همواره عطر شهادت و ايثارگر را در دانشگاهها آكنده مي كنند تاكيد كرد : وجود هر دانشجوي شاهد نمونه اي است از ايثار و فداركاري انسانهاي پاكي كه نام شهيد را در محيط هاي علمي و دانشگاهي ما زنده مي كنند و وظيفه تمامي جامعه است تا جايگاه و شان اين اسطوره هاي مقاومت را در فضاي دانشگاهها هميشه زنده نگه دارند . متاسفانه در حال حاضر اين ذهنيت غلط در جامعه وجود دارد كه تعداد دانشجوياني كه از سهميه خانواده شهيد و ايثارگر استفاده مي كنند بيشتر از دانشجويان عادي است در حاليكه تعداد كل دانشجويان شاهد را تنها 10 هزار دانشجو تشكيل مي دهد كه اين تعداد كمتر از 10 در صد كل دانشجويان كشور است . ضمن اينكه عليرغم تصويب قانون 40 درصد ظرفيت دانشگاهها به ايثارگران تنها 6/3 از اين سهميه استفاده مي كنند اين دقيقا برخلاف ذهنيتي است كه در جامعه وجود دارد .    

کد خبر 165654

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha