احد ظفری در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه شهرستان نهاوند دارای سراب های آبی بسیا است و در منطقه غرب کشور از لحاظ منابع طبیعی آب رتبه اول را دارد، گفت: همین امر باعث احداث سایت های پرورش ماهی فراوانی در این شهرستان شده است.
رئیس جهاد کشاورزی شهرستان نهاوند ادامه داد: تولید 83 میلیون قطعه بچه ماهی قزل آلا در شهرستان نهاوند معادل تولید 20 درصد کشور است.
ظفری از راه اندازی سایت های پرورش ماهی کپور، آمور و آزاد در نهاوند خبر داد و اضافه کرد: به دلیل پتانسیلهای موجود، شهر نهاوند بعنوان شهر شیلات غیرساحلی کشور معرفی شده است.
وی گفت: در مجموع 53 مزرعه و سایت پرورش ماهی تولید و تکثیر بچه ماهی و ماهی قزل آلا را در شهرستان انجام میدهند که سه واحد از این سایت ها کار تولید و پرورش انواع ماهیهای آکواریمی و تزئینی را بر عهده دارند.
رئیس جهاد کشاورزی شهرستان نهاوند اضافه کرد: روستای بابا قاسم نهاوند بعلت داشتن سایت های متعدد پرورش ماهی قزل آلا بعنوان روستای شیلاتی کشور انتخاب شده است.
ظفری یادآوری کرد: وجود آب پاکیزه و سرد و دائمی سراب های نهاوند و کیفیت پرورش ماهی نهاوند که در کشور از برترین هاست، احداث مزارع و سایت های پرورش ماهی در شهرستان نهاوند را افزایش داده است.
رئیس جهاد کشاورزی شهرستان نهاوند اضافه کرد: در حال حاضر 380 نفر در عرصه شیلات در نهاوند به صورت دائمی مشغول به فعالیت هستند.
نظر شما