وي در گفت وگو با خبرنگار گروه هنري "مهر"، خاطر نشان كرد: برنامه هاي حمايتي تنها در صورتي در سينما جواب مي دهد كه نگرش سياستگذاران و طراحان اين عرصه با فيلمسازان و دست اندركاران سينمايي يكسان باشد.
كارگردان فيلمهاي " دستهاي آلوده"، "هتل كارتن" ، "مزاحم " و "برگ برنده " ادامه داد: متاسفانه برخي از مسئولان فرهنگي صرفا به اتكا ي آمار و ارقام فعاليتهاي اين بخش را مورد ارزيابي قرار مي دهند و در حوزه اجرايي نظارت لازم انجام نمي شود. اغلب امكانات فرهنگي دراختيار افراد و گروههاي خاص است و ديگران از اين خان نعمت بي بهره اند.
الوند به موضوع تاسيس صندوق حمايت از نويسندگان و هنرمندان اشاره كرد و گفت : همواره براي حمايت از اين قشر طرحهاي جذاب و معقول در حوزه برنامه ريزي مطرح مي شود اما مشخص نيست چرا اين برنامه ها در عرصه اجرا رنگ مي بازد و تنها عده اي از اين حمايتها بهره مند مي شوند.
هيات دولت پيشتر به منظور حمايت از هنرمندان و نويسندگان اجازه تاسيس صندوق حمايت از آنها را توسط وزارت فرهنگ وارشاد اسلامي تصويب كرد.
كارگردان فيلم "برگ برنده " افزود: براي اهالي فرهنگ وهنر قابل قبول نيست كه به نام آنها امكانات اختصاص يابد اما اين حوزه با مشكلات فراوان روبرو باشد ، حمايت بايد در عرصه اجرا پررنگ جلوه كند.
وي از نحوه توزيع امكانات در حوره سينما انتقاد كرد و ادامه داد: نبايد عده اي در اين عرصه براي توليد فيلم با چالش هاي فراوان مواجه باشند و در مقابل عده اي از بودجه هاي كلان و يارانه هاي مختلف براي توليد آثاري نه چندان مطلوب و بدون هيچ مميزي استفاده كنند. تبعيض در توليد و عرضه فيلم ، محصولات بصري را به سمت سطحي نگري و در نهايت ركود مي كشاند.
الوند، خواستار توجه جدي نهادهاي فرهنگي به نيازهاي حوزه هاي تابعه و ايجاد محيطي بدور از تبعيض در عرصه فعاليت هاي هنري شد.
در گفتگو با "مهر"
"سيروس الوند " بر اجراي دقيق طرحهاي حمايتي در سينما تاكيد كرد
"سيروس الوند" كارگردان سينما ، برنامه ريزي دقيق و اجراي صحيح طرحهاي حمايتي را زمينه اي براي پيشرفت سينماي ايران عنوان كرد.
کد خبر 16611
نظر شما