به گزارش خبرگزاری مهر، بر پایه گزارش مدیر کل دفتر فنی استانداری اصفهان و بر اساس قانون حمایت از ساماندهی حمل و نقل ریلی درون شهری، به دولت اجازه داده می شود حداکثر تا سقف 50 درصد از هزینه مطالعات و سرمایه گذاری این پروژه را در لوایح بودجه پیشنهاد نماید که تا پایان سال 1390 بالغ بر 5064 میلیارد ریال از سوی دولت تأمین اعتبار شده و در سال جاری نیز مبلغ 1070 میلیارد ریال در قانون بودجه پیش بینی شده و 50 درصد مابقی باید از محل منابع داخلی توسط شهرداری ذیربط تأمین شود.
این اعتبارات قبل از برنامه چهارم تا سال 1390 بر اساس اسناد و مدارک مستند که در صورت لزوم به منظور تنویر افکار عمومی در رسانه های گروهی منتشر خواهد شد، به طور منظم به شهرداری اصفهان پرداخت شده است.
لازم به ذکر است بر اساس قانون استفاده از تسهیلات حساب ذخیره ارزی برای حمل و نقل ریلی و عمومی شهرها دولت مکلف به ارائه دو میلیارد دلار تسهیلات از محل حساب ذخیره ارزی برای تأمین تجهیزات و احداث خطوط قطارهای شهری کلان شهرها به شهرداریها است.
عدم تحقق آورده سهم شهرداری، حمل و نقل ریلی اصفهان را با ابهام روبرو کرده است
اختصاص این اعتبار به موجب قانون 5، قانون حمایت از سامانه های حمل و نقل ریلی شهری و حومه منوط به 50 درصد سرمایه گذاری از سوی دولت و 50 درصد سرمایه گذاری از سوی شهرداری شده است که متأسفانه به دلیل عدم تحقق آورده سهم شهرداری در این طرح، استفاده از تسهیلات را با ابهام روبرو نموده است .
مدیر کل دفتر فنی افزود: براساس گزارشات هیئت نظارتی معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور، شهرداری اصفهان تنها حدود 27 درصد منابع پروژه قطار شهری را تامین کرده است که با توجه به تعهد 50 درصدی تامین اعتبارات مربوطه،23 درصد از برنامه عقب مانده است، که امیدواریم برای رفع شرایط سختی که در حوزه حمل ونقل و عبور و مرور برای شهروندان اصفهانی ایجاد شده ، شهرداری اصفهان همت کند تعهدات خود را در این راستا، با سرعت بیشتری عملی سازد.
گفتنی است، طرح قطار شهری اصفهان با تلاش و پیگیریهای استاندار اصفهان در زمره طرح های مهر ماندگار قرار گرفته است.
روابط عمومی استانداری یادآور شده که با اشاره به وعده های مستمر و غیر واقعی بعضی از اعضای شورای شهر در سال گذشته نسبت به بهره برداری قریب الوقوع خط یک متروی اصفهان تأخیر در اجرای پروژه ملی، علل و پیامدهای متعددی دارد که ترجیح داده می شود به منظور پیشگیری از ایجاد فضای یأس و نا امیدی و بهره برداری تبلیغاتی، درجلسات اداری مطرح وعنوان گردد.
این روابط عمومی بار دیگر از همه کسانی که به نحوی به تریبونهای عمومی دسترسی دارند تقاضا دارد به تأسی از فرهنگ، ایمان و ادبیات مردم فرهیخته استان در بیان مشکلات و موانع، اخلاق، متانت، شکیبایی و عدالت را بر سایر انگیزه ها ترجیح دهند.
نظر شما