۱۴ مرداد ۱۳۹۱، ۱۶:۳۳

محمدی در گفتگو با مهر:

حلم و بردباری امام مجتبی (ع) بی نظیر است

حلم و بردباری امام مجتبی (ع) بی نظیر است

قم - خبرگزاری مهر: یک کارشناس رادیو معارف گفت: امام حسن مجتبی (ع) در زمان حیات خود مورد بی مهری های زیادی قرار گرفت اما ایشان صبر و بردباری بی نظیری در برابر ناملایمات از خود نشان می دادند.

حجت الاسلام رضا محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به برخی ویژگی های شخصیتی امام حسن مجتبی (ع) افزود: ایشان در طول دوره امامت خود به دلیل کج فهمی و کم فهمی بسیاری از مردم موجب بی مهری قرار گرفتند اما حلم و بردباری بی نظیری داشتند که به همان دلیل در تاریخ زبانزد شد.

 وی ابراز داشت: شخصیت امام مجتبی (ع) از همه جهات شخصیتی والا و بی نظیر است و جود، بخشش و کرامت، زهد و وارستگی، عبادت ها، شجاعت، حلم و بردباری و ... ایشان گواه بر این مسئله است.
 
این استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه تمام تلاش ائمه معصومین (ع) در جهت حفظ، توسعه و گسترش دین خدا بود عنوان داشت: امامان معصوم و ائمه (ع) بنا بر اقتضائات زمان خود از طرق مختلفی نظیر جنگ و شهادت، تاسیس دانشگاه و تربیت شاگرد یا صلح در این راه گام بر می داشتند.
 
محمدی به صلح امام حسن (ع) و شبهات ایجاد شده در این زمینه اشاره کرد و اذعان داشت: در زمانی که امام حسن (ع) صلح با معاویه را پذیرفت ایشان را از نظر شجاعت زیر سوال بردند و گفتند که امام مجتبی (ع) از نظر شجاعت از جد و پدرش کمتر است اما این در حالی است که زمان ایشان بر صلح اقتضا می کرد.
 
وی اظهار کرد: امام مجتبی (ع) به مدت 10 سال خار بر چشم و استخوان بر گلو، حکومت معاویه را تحمل کرد و به این وسیله زمینه حماسه عاشورا را ایجاد کردند.
 
این کارشناس مذهبی با اظهار اینکه ارزش صلح امام حسن (ع) کمتر از حماسه عاشورا نیست تصریح کرد: حماسه سازان کربلا همان دانش آموختگان مکتب حسنی بودند که توانستند حماسه زیبای کربلا را خلق کنند و اگر نبود صلح امام حسن (ع) حماسه بزرگ عاشورا اتفاق نمی افتاد.
 
محمدی اذعان کرد: اگر مقتدای ما امام حسن (ع) باید توجه کنیم که باید در همه زمینه ها به او تاسی کنیم و از وی الگو بگیریم و بدانیم که اگر زمانی صلح اقتضای پایدار ماندن نظام بود آنرا پذیرفته و سرسختی نکنیم.
 
وی بیان کرد: کج فهمان و کم فهمان زمان امام حسن (ع) که ضرورت و مصلحت صلح را نمی فهمیدند ایشلان را مورد بی مهری قرار دادند و صلح امام را دلیل ذلت مسلمانان می دانستند در حالی که اگر نبود صلح امام (ع) عزتی برای کل اسلام و مسلمین باقی نمی ماند و شیعه ای نمی ماند که بخواهند بر سر عزت یا ذلت آن جدل و بحث کنند.
 
این استاد حوزه و دانشگاه ادامه داد: امام حسن در همه زمینه ها حسن خلق داشت و خلق و خو، ظاهر و اخلاقش حسن بود.
کد خبر 1665298

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha