۱۵ مرداد ۱۳۹۱، ۱۶:۳۵

سرهنگ بوربور:

عقب افتادگی‌های ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهر ری به دلیل جابجایی مسئولان است

عقب افتادگی‌های ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهر ری به دلیل جابجایی مسئولان است

شهرری – خبرگزاری مهر: معاون تربیت و آموزش سپاه محمد رسول‌الله(ص) تهران بزرگ اظهار داشت: ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهر ری در هنگام تشکیل عقب افتادگی های بسیاری داشت که به دلیل جابجایی مسئولان است.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ محمد بوربور صبح یکشنبه در نشست شورای اداری و ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرستان ری به برنامه های پیش بینی شده برای سال جاری اشاره و افزود: توسعه فرهنگ ذکر لسانی، برگزاری ماهانه اخلاق مدیران این جلسه و طرح یادآوران در سطح مدارس، تشکیل و توسعه شورای امر به معروف و نهی از منکر در ادارات، تشکیل دفاتر حمایت از امر به معروف و فضاسازی تبیلغاتی در سطح شهرستان از جمله فعالیت های پیش رو این ستاد است.

معرفی اعضای معاونت پیگیری ستاد امر به معروف

وی به اعضای معاونت پیگیری این ستاد اشاره و بیان کرد: امام جمعه شهرری به عنوان رئیس ستاد، فرماندار شهرستان ری به عنوان جانشین، فرمانده سپاه ناحیه به عنوان دبیرستاد و چهار معاونت در این ستاد تشکیل شده که معاونت فرهنگی بر عهده اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ری، معاونت تشکل های مردمی بر عهده سازمان تبلیغات اسلامی، معاونت اجرایی بر عهده دادستان و معاونت ادارات و کارخانجات با معاونت سیاسی و انتظامی فرمانداری است.

این مسئول با اشاره به اعضای ستاد امر به معروف و نهی از منکر افزود: اعضای این ستاد، رؤسای آموزش و پرورش، رئیس سرکلانتری و کلانتری ها هستند و با توجه به عقب افتادگی در بحث تذکر در این شهرستان قرار است که جلسه ها هر 15روز یکبار برگزار شود و در همه ادارات ستاد امر به معروف و نهیز منکر تشکیل که اعضای آن پنج نفر بوده و گزارش کار را برای فرماندار رسال می کنند.

اصل تعادل در زندگی دارای اهمیت ویژه ای است

امام جمعه شهرری نیز در این نشست گفت: در زندگی اصلی به نام تعادل وجود داردکه در زندگی مادی و امور معنوی و دینی یک اصل مهم و در زندگی نباتی این تعادل مشهود است.

حجت الاسلام سید علی شاهچراغی ادامه داد: این امر مهم است که انسان در زندگی نباتی بتواند تعادل را در جهت حفظ سلامت خود حفظ کند و هر فردی نیازمند تعادل است زیرا تعدال نقش کلیدی در زندگی اجتماعی دارد.

وی با اشاره به این که گاهی انسان با عهده دار شدن مسئولیتی به دلیل نداشتن تعادل دچار طغیان می شود تصریح کرد: انسانهایی که ضعیف بوده و از قدرت ایمانی و نفسانی بالایی برخوردار نبوده و در میان جذر و مدهای زندگی خود را گم و دچار تکبر می شود و در این بالا و پایین رفتن ها میزان خصلت، شجاعت و قدرت نفسانی آن ها مشخص می شود.

شاهچراغی اضافه کرد: انسانهای بزرگ و خودساخته تعادل خود را به خوبی حفظ می کنند و ما باید با به یاد داشتن ضعفها، امانت دانستن اختیارات خود، شاکر بودن خدا، نداشتن غرور و ... تعادل خود را در هر موقعیتی حفظ کنیم.

کد خبر 1666017

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha