به گزارش خبرنگار مهر، حسن رحمانی ظهر یکشنبه در هفتمین جشنواره تجلیل از کارآفرینان برتر استان کرمان با اشاره به مشکلات اقتصادی موجود اظهار داشت: شاخص ترین راهکار حل این مشکل، ترویج فرهنگ کارآفرینی است.
وی افزود: کارآفرین برتر کسی است که توانایی تبدیل ایده به محصول با ارزش را داشته و مشارکت پذیر، رمشارکت جو، متعهد، خلاق و فرصت شناس باشد.
رحمانی بیان داشت: همچنین کارآفرینان برتر کسانی هستند که برای رسیدن به اهداف خود راههای میانبر را تشخیص داده و در پی بگیرند.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان در ادامه، به آثار توسعه کارآفرینی در جامعه اشاره کرد و گفت: افزایش نوآوری، افزایش سطح فناوری، تولید دانش فنی، ایجاد اشتغال و افزایش سطح اختراعات و ابداعات از جمله نتایج توسعه کارآفرینی در جامعه است.
وی افزود: با به وجود آمدن این شرایط، سرانه درآمدی مردم و ثروت ملی نیز افزایش یافته خواهد یافت.
این مسئول به روند انتخاب کارآفرینان برتر نیز اشاره کرد و بیان داشت: پس از ثبت نام متقاضیان، آثار داوری شده و در صورت دارا بودن شاخص های مورد نظر کارآفرینان برتر برگزیده می شوند.
رحمانی از ثبت نام 202 نفر از متقاضیان برای انتخاب کارآفرینان برتر سال 91 خبر داد و گفت: از مجموع این واحدها، مدارک و آثار 127 نفر کامل بوده است.
وی اظهار داشت: از این تعداد، 70 نفر در بخش صنعت، 24 نفر کشاورزی و 32 نفر در بخش خدمات نام نویسی کرده اند.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان افزود: یک نفر از کارافرینان برتر در بخش مشاغل خانگی بوده است.
رحمانی گفت: یک نفر از کارآفرینان برتر کرمان نیز به جشنواره ملی کارافرینان برتر معرفی شده است.
در هفتمین جشنواره تجلیل از کارافرینان برتر استان کرمان از گروه صنعتی انهار حیات کرمان، کاشی و سرامیک برلیان رفسنجان، سیمان ممتازان، شرکت صنایع غذایی بایا، شرکت نگین هزار کویر، شرکت تعاونی گلاب گیران مشیز، موسسه پیشگامان عسگریه، مرکز بازرگانی مهر و یک شرکت پرورش قارچ با ارایه لوح یادبود و تندیس جشنواره تجلیل شد.
نظر شما