محمد جمیل ویسی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: میزان اعتبار طرح های توسعه کشاورزی در کل کشور 60 هزار میلیارد ریال بود که سهم استان کردستان از این میزان اعتبار دو هزار و 300 میلیارد ریال است و از مان تخصیص اعتبار کار پرداخت آن به متقاضیان آغاز شده است.
وی با اشاره به معرفی هزار و 703 طرح توسعه کشاورزی به مبلغ 836 میلیارد ریال به بانک های عامل افزود: 90 درصد این طرح ها به دلیل نداشتن توجیه اقتصادی وعدم داشتن مستندات رسمی تائید نشده است.
مدیر شعب بانک کشاورزی کردستان بیان کرد: مبلغ اعتبار مورد نیاز هزار و 613 طرح کشاورزی قابل قبول 769 میلیارد ریال برآورده شده است.
ویسی در ادامه یادآور شد: در حال حاضر 205 فقره طرح توسعه کشاورزی به مبلغ 62 میلیارد ریال در استان کردستان مصوب شده است.
وی میزان طرح های عقد قرارداد شده را 412 فقره عنوان کرد و ادامه داد: برای این طرح ها 115 میلیارد ریال اعتبار پرداخت شده است.
مدیر شعب بانک کشاورزی کردستان اظهار داشت: متقاضیان طرح های توسعه کشاورزی باید حداقل 10 درصد سهم آورده داشته باشند و کارمزد این طرح ها 15 درصد است که هشت درصد آن یارانه دار است.
کردستان رتبه دوم کشوری به لحاظ پرداخت تسهیلات طرح توسعه کشاورزی را دارد
ویسی گفت: در حال حاضر بر اساس آمار موجود کردستان از نظر پرداخت تسهیلات این طرح ها در رتبه دوم کشوری قرار دارد.
وی افزود: بخش مرغداری، دامپروری و مکانیزاسیون بیشترین سهم تسهیلات پرداختی اعتبارات طرح توسعه بخش کشاورزی در استان را به خود اختصاص داده است.
مدیر شعب بانک کشاورزی کردستان در پایان بیان کرد: طرح هایی در زمینه احداث صنایع تبدیلی در بخش کشاورزی، احداث واحدهای پرورش قارچ، احداث گلخانه، احداث و توسعه باغات، ایجاد و توسعه واحدهای مکانیزاسیون و ایجاد واحدهای گاوداری به بانک کشاورزی معرفی شده است.
نظر شما