۱۹ مرداد ۱۳۹۱، ۱۳:۱۹

در چهارمحال و بختیاری/

راه اندازی رشته های گیاهان دارویی در دانشگاهها ضروری است

راه اندازی رشته های گیاهان دارویی در دانشگاهها ضروری است

شهرکرد - خبرگزاری مهر: معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری راه اندازی رشته های گیاهان دارویی در دانشگاه های استان را ضروری دانست.

به گزارش خبرگزاری مهر، یزدان جلالی گفت: با توجه به وجود نزدیک به هزار گونه گیاه دارویی در چهارمحال و بختیاری، راه اندازی رشته های تکمیلی گیاهان دارویی در دانشگاه های این استان ضرورت دارد.

وی تأکید کرد: برای تأسیس رشته های طب ایرانی نیز بایستی پی گیری های لازم انجام شود.
 
دبیر شورای اطلاع رسانی چهارمحال و بختیاری افزود: تقویت و گسترش پژوهش و آموزشهای عالی گیاهان دارویی و طب سنتی در استان نقش مهمی در رونق اقتصاد دارد.
 
جلالی تصریح کرد: این رشته ها بایستی در رابطه با کشت، فراوری و طب به همراه رشته های مرتبط با آن در مراکز آمورش عالی چهارمحال و بختیاری به صورت اولویت دار پی گیری و ایجاد شود.
 
۹۶ درصد جمعیت شهرستان بروجن با سواد هستند
 
معاون فرماندار بروجن ۹۶ درصد جمعیت این شهرستان را باسواد دانست.
 
سعید مردانی گفت: تاکنون هزار و ۳۱۸ بی سواد در شهرستان بروجن شناسایی شده است.
 
وی تأکید کرد: امسال برای برنامه های ریشه کنی بی سوادی، از مجموع بی سوادان شناسایی شده در شهرستان بروجن، ۲۰۰ نفر جذب کلاس های نهضت سواد آموزی شده اند.
 
مردانی تعامل و همکاری تمامی دستگاه های اجرایی در اجرای کلاس های نهضت سواد آموزی را ضروری برشمرد و افزود: ریشه کنی بی سوادی در جامعه یک تکلیف است.
 
وی تصریح کرد: طبق برنامه ریزی های انجام شده طبق برنامه ریزی های انجام شده شناسایی و پالایش اسمی بی سوادان شهرستان بروجن تداوم دارد.
 
خبرنگاران  نقش مهم و سنگینی در راستای اطلاع رسانی سریع دارند 

رئیس شورای اطلاع رسانی چهارمحال و بختیاری رسالت مطبوعاتی را بسیار سنگین دانست.
 
یزدان جلالی گفت: خبرنگاران مطبوعات، نقش مهم و سنگینی در راستای اطلاع رسانی سریع و صحیح دارند.
 
وی تأکید کرد: خبرنگاران نباید از سلیقه های شخصی در اطلاع رسانی استفاده کنند.
 
وی افزود:خبرنگار با بیان مشکلات و بیان توانمندیها نقش به سزایی در توسعه استان دارند. 
 
جلالی تصریح کرد: وجود بایگانی بسیار خوب  در بسیاری از هفته نامه های این استان گواهی نقش سازنده انعکاس مطالب در راستای توسعه همه جانبه چهارمحال و بختیاری است.
 
راه اندازی منطقه ویژه اقتصادی در چهارمحال و بختیاری یکی از اولویت های اصلی است
 
استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: راه اندازی سریع تر منطقه ویژه اقتصادی چهارمحال و بختیاری برای زمینه سازی توسعه همه جانبه اولویت اصلی است.

علی اصغر عنابستانی تأکید کرد: عملیات اجرایی این منطقه امسال آغاز می شود.

عنابستانی فراهم کردن زیرساخت های منطقه یاد شده را ضروری برشمرد و افزود: منطقه ویژه اقتصادی چهارمحال و بختیاری باید سودآور باشد.

استاندار چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: برای فاز نخست این منطقه دو میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال اعتبار استانی اختصاص یافت.

وی گفت: دو زیرساخت برق و آب بایستی در سریع ترین زمان ممکن به منطقه ویژه اقتصادی چهارمحال و بختیاری برسد.

عنابستانی بیان کرد: برای تأمین برق مورد نیازاین منطقه دو گزینه شامل ایجاد نیروگاه از طریق بخش خصوصی و ایجاد پست برق بررسی و دنبال می شود.
 
فراهم شدن تمهیدات کیفیت سنجی نان در چهارمحال و بختیاری

تمهیدات کیفیت سنجی نان در چهارمحال و بختیاری فراهم شد.

مدیر شرکت غله و خدمات بازرگانی دولتی ایران در چهارمحال و بختیاری گفت: در این طرح هم استانی های ارجمند نظرات خود را بصورت نام شهر، نمره کیفیت(صفر تا بیست)، کد نانوایی(از چپ به راست) به شماره 30001518پیامک کنند.

محسن ضیایی افزود: در این سامانه ، مصرف‌کنندگان در زمان مراجعه به واحدهای نانوایی می‌توانند در صورت تمایل، به مشارکت در موضوع ارزیابی کیفیت نان کشور، اقدام  ونظرات خود را اعلام کنند.

وی با تاکید بر ضرورت مشارکت مردم در ارزیابی کیفیت انواع نان ، گفت: در راستای ارتقای کیفیت نان و با توجه به اهمیت دریافت نظرات و دیدگاههای مصرف‌کنندگان در خصوص کیفیت و بهداشت نان‌های تولیدی، سامانه سنجش کیفیت نان در سراسر استان راه‌اندازی شده است.
 
51 میلیون تن کالا از چهارمحال و بختیاری صادر شد
 
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت  چهارمحال و بختیاری گفت : در چهار ماهه نخست امسال، 51 میلیون و 119 هزار تن کالا از گمرک این استان صادر شده است که از نظر ارزشی 20درصد نسبت به مدت مشابه پارسال رشد داشت.

رحمان کرمی  افزود : این مقدار کالا 29 میلیون و 244 هزار دلار برای کشور ارزآوری داشته است.

وی ، لوازم خانگی برقی ، سیمان ، بادام ، موکت ، کاشی و سرامیک را به ترتیب از مهم ترین اقلام صادراتی استان چهار محال و بختیاری اعلام کرد و گفت : این کالاها به کشورهای عراق ، افغانستان ، هندوستان ، امارات متحده عربی و مالزی صادر شده است.
 
کتابخانه عمومی ملاصدرای فرخشهرکتابخانه برترفرهنگی کشور در تیرماه معرفی شد
 
کتابخانه ملاصدرای فرخشهر ،از سوی نهاد کتابخانه های کشور بعنوان کتابخانه برترفرهنگی کشور در تیرماه برگزیده شد.
 
مشارکت فعال در برگزاری مسابقات فرهنگی، اجرای برنامه های حافظ خوانی، شاهنامه خوانی و مثنوی خوانی در قالب تشکیل کانون ادبی در کتابخانه، توزیع فرم مسابقات فرهنگی، قراردادن کتاب های مسابقات در بخش جدا و در دید مراجعان، اجرای سایر فعالیت های فرهنگی و اطلاع رسانی گسترده از این فعالیت ها که منجر به سوق مخاطبین به سمت مطالعه کتب مفید شده است شاخص های نهاد کتابخانه های عمومی کشور در انتخاب کتابخانه ملاصدرا بعنوان کتابخانه برتر فرهنگی کشوراست.
کد خبر 1669436

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha