۲۳ مرداد ۱۳۹۱، ۱۴:۰۷

صدور 230 گواهینامه صادراتی آذربایجان غربی به خارج از کشور

صدور 230 گواهینامه صادراتی آذربایجان غربی به خارج از کشور

ارومیه - خبرگزاری مهر: مدیرکل استانداردو تحقیقات صنعتی آذربایجان غربی گفت: امسال 230 گواهینامه صادراتی با ارزش 9.6 میلیون دلار توسط اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان صادر شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، منصور جلایر صبح دوشنبه در جلسه شورای استاندارد آذربایجان غربی با تاکید بر نقش صادرات در توسعه اقتصاد استان افزود: استاندارد کالاهای وارداتی یکی از مهمترین بخش های فعالیتی اداره کل استاندارد کشور به شمار می رود که در این خصوص نیز پس از بازدید ها و بررسی های صورت گرفته، برای دوهزار و 426 مورد کالا مجوز واردات از مبادی استان به کشور صادر شده است.

وی ارزش این میزان کالای وارداتی دارای استاندارد، نزدیک به 260 میلیون دلار عنوان کرد و اظهارداشت: در راستای توجه به واردات با کیفیت، برنامه ریزی ویژه ای انجام شده است و بررسی های بسیارزیادی نیز در این خصوص در مبادی ورودی کالای استان در حال انجام است.

جلایر در ادامه اضافه کرد: راه اندازی اداره مجهز استاندارد در شهرستان ماکو و گمرک بازرگان نیز در این راستا است که امیدواریم با همراهی و مشارکت تمامی نهادهای مرتبط ، این امر عملیاتی شود.

وی با بیان اینکه 430 واحد تولیدی در استان پروانه کاربرد علامت استاندارد دریافت کرده اند گفت: در حال حاضر دو هزار و 500 واحد تولیدی در استان فعال هستند که از این تعداد نزدیک به 20 درصد آنها پروانه کاربرد استاندارد را از اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان دریافت کرده اند.

جلایر ادامه داد: تاکنون یک هزار و 444 فرآورده در استان مشمول استانداردهای اجباری شده اند که این امر نشان از توجه به امر استاندارد در بسیاری از موارد است.

مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان در ادامه با اشاره به مشکلات فراروی استاندارد کالاهای مختلف در استان افزود: استاندارد آسانسورها، و سایل شهربازی، فلزات گرانبها و ابزار توزین از مهمترین دغدغه های این اداره کل است.

وجود علامت استاندارد در کالاهای تولیدی باعث آسودگی خاطر مصرف کنندگان می شود

معاون برنامه ریزی استاندار آذربایجان غربی هم در این نشست به نقش بسیار مهم کاربرد علامت استاندارد در حمایت از حقوق مصرف کنندگان و تولید کنندگان اشاره کرد و گفت: تولید محصولات با کیفیت و استاندارد در اولویت برنامه ریزی های مسئولان اقتصادی است.

غلامرضا دیزج نژاد افزود: با استقرار واحد های استاندارد در مبادی ورودی کالا وگمرکات می توان از ورود کالاهای بی کیفیت جلوگیری کرد و موجب تقویت و رونق کالا ههای داخلی شد.

تخصیص اعتبارات لازم برای کنترل درمراکز عرضه و توزیع کالا ،عدم ارائه خدمات به سردخانه ها وواحد های تولیدی فاقد علامت استاندارد ، برنامه ریزی برای توسعه تولید محصولات استاندارد ،تامین اعتباربرای تکمیل ازمایشگاه استاندارد مهاباد ،ملزم کردن ذیحسابان دستگاه های اجرایی برای نظارت بیشتر در خرید کالاهای استاندارد شده از مصوبات جلسه شورای استاندارد بود.

کد خبر 1672166

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha