محمد حسین انصاریفرد در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص خبر منتشر شده مبنی بر برگزاری مجمع انتخاباتی فدراسیون قایقرانی در روز سه شنبه هفته پیش رو تصریح کرد: هنوز تصمیمی در این رابطه گرفته نشده است که حتما هفته آینده برگزار شود، اما قانون می گوید برای هر فدراسیونی که سرپرست تعیین شده است، باید پس از مدتی، مجمع انتخاباتی برگزار شود چرا که مدت زمان سرپرستی نمیتواند خیلی طولانی باشد. تا جایی که من اطلاع دارم هنوز تصمیمی برای برگزاری مجمع انتخاباتی فدراسیون قایقرانی اتخاذ نشده است.
وی ادامه داد: خبری که در این مورد منتشر شده صحت ندارد. برگزاری هیچ مجمع انتخاباتی را طی یکی دو هفته آینده نخواهیم داشت.
مدیرکل روابط عمومی وزارت ورزش و جوانان اظهار کرد: اگر قرار باشد در هر فدراسیونی انتخاباتی برگزار شود، ابتدا باید فراخوانی صادر شود و کاندیداها برای احراز تصدی ریاست نام نویسی کنند و اعضای مجمع برای برگزاری جلسه آمده شوند. ضمن اینکه هفته آینده اجلاس سران غیرمتعهدها در تهران برگزار می شود و در این مدت برگزاری مجامع خیلی درست نیست.
وی در پاسخ به این سوال که پاداشهای قهرمانان المپیک چه زمانی پرداخت می شود؟ گفت: اگر در خصوص بازیهای آسیایی گوانگجو تاخیری رخ داد به دلیل مسائل تشکیلاتی بود. در آن زمان مجلس دستور ادغام سازمان تربیت بدنی و سازمان جوانان را داده بود. دولت هم در آن خصوص حرفهایی داشت و در کل ادغام کمی با تاخیر مواجه شد. پرداخت پاداشهای بازیهای آسیایی گوانگجو به آن دلیل کمی دیر شد اما پاداشهای قهرمانان المپیک در اولین فرصت پرداخت می شود.
"محمد عباسی وزیر ورزش و جوانان گفته بود پاداش ها را پای هواپیما پرداخت می کنید" وی در پاسخ به این سوال که آیا وزیر چنین صحبتی را انجام داده بود؟ خاطرنشان کرد: پیشنهاداتی در این خصوص بود که در پای هواپیما پاداش ها پرداخت شود اما این درست نیست و چنین صحبتهایی از طرف وزارتخانه نبود. حرمت ورزشکار ایجاب می کند که مراسم خوبی در شان آنها گرفته شود. پرداخت پاداشها در پای هواپیما به نظرم توهین است. این کار یعنی شما رفته اید و کاری تجاری انجام دادید.
وی در پاسخ به این سوال که قرار بود مسئولان ورزش ایران با مدیران بلند مرتبه IOC در لندن ملاقات و گفت و گوهایی داشته باشند ، آیا این امر محقق شد؟ تاکید کرد: با اکثر مسئولین کمیته بین المللی المپیک ، مسئولین فدراسیونهای جهانی کشتی و وزنه برداری و سایر رشتههای دیگر ملاقاتهایی صورت گرفت اما در صحنه المپیک خیلی از دیدارها جنبه رسمی که وقت گرفته شود و تشریفاتی دیده شود، ندارد. به طور مثال آقای عباسی در سالن رقابتهای کشتی، چندین بار" مارتینتی" رئیس فدراسیون جهانی کشتی را دیده بودند و با هم راجع موضوعات مختلف صحبت کردند. همه برای دیدن بازیها به آنجا آمدهانده و درگیر رقابتها هستند. در نظر بگیرد 204 کشور در بازیهای المپیک شرکت کردهاند. اگر قرار باشد مسئولان کمیته بین المللی المپیک با تمامی آنها جلسه و ملاقات بگذارد، دیگر باید المپیک را تعطیل کنند و جلسه برگزار کنند.
انصاریفرد در پاسخ به این سوال که زمزمه هایی مبنی بر این شنیده می شد که به دلیل تغییرات در چند فدراسیون، مسئولان ارشد IOC خواستار ملاقات با محمد عباسی، وزیر ورزش و محمد علی آبادی رئیس کمیته ملی المپیک ایران شده بودند، آیا این دیدارها در لندن صورت گرفت؟ گفت: ملاقاتهایی بود اما صرفا در خصوص مشکلاتی که برای چند فدراسیون ایجاد شده، نبوده است و بحث های کلی صورت گرفت. موفقیت کاروان ایران باعث شد بود که آنها با نگاه محترمانهتری به مسئولین ورزش ما نگاه کنند و ملاقات با آنها را یک امتیاز خوب برای خودشان بدانند.
مدیرکل روابط عمومی وزارت ورزش و جوانان در پاسخ به این سوال که موفقت کاروان ایران را به نام چه کسی می توان زد؟ اظهار کرد: تمام این موفقیتها را فقط باید به نام مردم نوشت. مسئولین ورزش، قهرمانان و مسئولین کمیته ملی المپیک همه جزء مردم هستند. به نظرم همه برای این موفقت دست به دست هم دادند. یعنی هرکسی هر چه در توان داشت را در طبق اخلاص قرار داد و عرضه کرد.
انصاریفرد ادامه داد: به عنوان نمونه وزارت ورزش در برپایی اردوها، گرفتن مربی ها، امکانات لازم، برپایی اردوهای خارجی و بازی های تدارکاتی واقعا وقت صرف کرد. شاهد بودم آقای وزیر طی چند ماه آخر چندین بار با قهرمانان و مسئولین فدراسیون ها ملاقات داشت.
وی افزود: رسانه ها در این بین نقش خوبی داشتند و فضا را المپیکی کردند. قهرمانان 14 ماه اردوهای شبانه روزی داشتند. باید از آنها تشکر شود. وقتی میلیون ها ایرانی در شب های قدر قرآن برسر می گیرند و ورزشکارشنان را دعا می کنند، اثر دارد. شاید کمترکسی پیش بینی می کرد ما 12 مدال کسب کنیم. خیلی خوشبینانه می گفتند ما 8 الی 10 مدال به دست بیاوریم. هرکسی بخواهد این موفقیت را به نام خودش تمام کند، جفا کرده است.
نظر شما