۶ فروردین ۱۳۸۴، ۱۵:۰۹

وزير علوم، تحقيقات وفناوري در كنگره بين المللي اخلاق زيستي تاكيد كرد

التزام ايران بر بيانيه هاي اخلاق زيستي از اقدامات مهم كشورمان است

وزير علوم، تحقيقات و فناوري التزام نظري و عملي جمهوري اسلامي ايران بر بيانيه هاي مهم اخلاق زيستي و فناوري را از اقدامات ويژه كشورمان در جهت توسعه پايدار اخلاق زيستي اعلام كرد.

به گزارش خبرنگار گروه دين و انديشه "مهر"، دكتر جعفر توفيقي، وزير علوم تحقيقات و فناوري در مراسم افتتاحيه كنگره بين المللي اخلاق زيستي گفت: در شرايطي كه افزايش جمعيت و كمبود مواد غذايي و بحران زيستي، امنيت ملي كشورها را مورد تهديد قرار داده انقلاب عظيمي در پزشكي به وجود آمده كه اميدي براي راه حل مشكلات حاد بشر است.

دكتر توفيقي بيوتكنولوژي را محلي كه سبب بهبود وضعيت زيست بشر مي شود دانست و گفت : سرمايه گزاري و توجه به اين دانش در كشورهاي مختلف ديده مي شود. گرچه ظهور فناوري هاي نوين در جهت بهره برداري از طبيعت زندگي را براي بشر مطلوب ساخته اما در پاره اي جهات براي بشر مشكلاتي در زمينه ارزش هاي اخلاقي و روابط حقوقي به وجود آورده است.

وي در ادامه خاطرنشان ساخت : به طور مثال بحث كلوني و مشابه سازي كه موج نگراني را در چند سال اخير به وجود آورده مي بايست از جهات اخلاق، حقوقي و ملي مورد بررسي قرار گيرد.

وزير علوم التزام به رعايت بيانيه هاي اخلاق زيستي را از اقدامات مهم دانست و گفت : در اين رابطه جمهوري اسلامي ايران اقدامات قابل توجهي را انجام داده كه برخي از آنها به مسائل اخلاقي و تبيين اخلاق زيست فناوري است. همچنين انجمن اخلاق در علوم و فناوري كه در سال 80 تاسيس شده هدفش كوشش در اعتلاي بهبود آموزش و پژوهش اخلاق در زمينه هاي زيستي و فناوري است. پيشنهاد جايزه جهاني ابن سينا براي توسعه اخلاق زيست و فناوري نيز از اقدامات ايران است.

دكتر توفيقي در پايان كنگره بين المللي اخلاق زيستي در تهران را از اقدامات مهم كشورمان در راه اعتلاي توسعه پايدار دانست.

 

کد خبر 167554

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha