۶ شهریور ۱۳۹۱، ۱۰:۲۸

دودانگه در گفتگو با مهر:

آزادکاران جوان حریفان سرسختی پیش رو دارند/ رقیبان با تمام توان می‌آیند

آزادکاران جوان حریفان سرسختی پیش رو دارند/ رقیبان با تمام توان می‌آیند

مربی تیم کشتی آزاد جوانان ایران با اشاره به در پیش بودن رقابت‌های جهانی گفت: تیم یکدست و توانمندی داریم اما حریفان سرسخت و اصلی ما نیز با تمام توان منتظر رویارویی با ملی پوشان کشورمان هستند.

علی اکبر دودانگه در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: خوشبختانه با برپایی چندین اردوی آماده سازی توانستیم با شناخت کافی از پتانسیل موجود، بهترین و آماده‌ترین نفرات را برای حضور در رقابت‌های جهانی 2012 تایلند گزینش کنیم. هر چند تیم خوب و یکدستی را جمع و جور کرده‌ایم اما حریفان سرسخت و قدرتمندی نیز داریم که مطمئنا کار را برای ما مشکل خواهند کرد.

وی تصریح کرد: کشتی ایران در هر رده سنی به عنوان یکی از قدرت‌های اصلی رقابت‌های جهانی و آسیایی محسوب می‌شود و این موضوع در عین تبعات مثبت، می‌تواند مسئولیت کادر فنی و همچنین ملی پوشان را نیز بسیار سنگین‌تر کند. بچه‌های ما بارها نشان داده‌اند که در اوزان خود بهترین هستند اما باید قبول کرد که حضور در رقابت‌های جهانی 2012 تایلند به مراتب دشوارتر و حساس‌تر از پیکارهای آسیایی است.

مربی تیم کشتی آزاد جوانان با اشاره به حریفان اصلی شاگردانش در رقابت‌های جهانی گفت: تجربه نشان داده که نمی‌توان بیش از حد به توان و داشته‌های یک تیم معطوف و از یک تیم دیگر غافل شد، در نتیجه باید تمامی حریفان را به عنوان حریف اصلی ببینیم. به ویژه آنکه همواره تک ستاره‌هایی نیز در این مسابقات پدیدار می‌شوند که هیچکس انتظار قبلی از درخشش آنان نداشته و ندارد. به هر حال طبق نتایج قبلی و همچنین توان تیم‌های شرکت کننده در رقابت‌های جهانی تایلند می‌توان از تیم‌های روسیه، آذربایجان و گرجستان به عنوان حریفان مستقیم و اصلی ایران نام برد.

دودانگه در خاتمه به روند آخرین مرحله تمرینات آماده سازی آزادکاران جوان اشاره کرد و اظهار داشت: تمامی نفرات اعزامی به رقابت‌های جهانی تاکنون تمرینات پرفشار و سنگینی را پشت سر گذاشته اند که طی اردوی پایانی از حجم این تمرینات کاسته شده است. آزادکاران هم اکنون تمرینات ویژه‌ای برای رسیدن به شرایط آمادگی نهایی و توان اصلی را پیگیری می‌کنند و مطمئنا با حداکثر توان فنی و تکنیکی راهی رقابت‌های جهانی خواهند شد.

تیم کشتی آزاد جوانان کشورمان برای حضور در رقابت‌های قهرمانی 2012 جهان روز 15 شهریورماه به تایلند اعزام می‌شود.

کد خبر 1680548

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha