شهریار افندی زاده در گفتگو با مهر به ایجاد امکانات و خدمات رفاهی و استراحت مسافران و رانندگان در طول محورهای کشور تاکید کرد و اظهارداشت: تا سال 90 در مجموع 249 موافقت اصولی احداث مجتمعهای خدماتی، رفاهی بین راهی صادر شده است و تا پایان سال گذشته 404 مجتمع خدمات رفاهی نیز در طول محورهای کشور احداث و بهره برداری شد.
معاون وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: از ابتدای امسال هم 114 موافقت اصولی در این زمینه صادر شده است و 400 مجتمع جدید در دست ساخت است.
افندی زاده به افزایش سرمایه گذاری بخش خصوصی در این بخش اشاره کرد و افزود: تعداد این مجتمع های بین راهی تا پایان سال 92 باید به 800 مجتمع افزایش یابد.
وی همچنین از نوسازی سه هزار دستگاه اتوبوس و مینیبوس طی سال گذشه خبرد داد و افزود: امسال هم برنامهریزی شده با اعطای تسهیلات با نرخ سود کمتر به این بخش، زمینه نوسازی یکهزار و 500 دستگاه اتوبوس، یکهزار دستگاه مینیبوس و دو هزار دستگاه سواری و دو هزار دستگاه کامیون فراهم شود.
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای با بیان اینکه در سال 90 تلفات در جاده های برون شهری و روستایی در کشور 14.5 درصد کاهش یافت، گفت: طی سه ماه اول امسال هم نسبت به همین زمان در سال قبل 6 درصد کاهش داشته است.
معاون وزیر راه وشهرسازی با اشاره به عامل سرعت در حوادث رانندگی، از تجهیز دو هزار و 700 کیلومتر از محورهای کشور به دوربین های ثبت سرعت در سال جاری خبر داد و افزود: با نصب این دوربین ها طول مسیرهای تحت کنترل این دوربین ها در کشور به 6 هزار کیلومتر می رسد و این سیستم به گونهای طراحی شده که اطلاعات دوربینها، در لحظه، در اختیار پاسگاه های پلیس قرار می گیرد و فاصله، زمان و سرعت وسیله نقلیه را مشخص می کند.
وی استفاده از دوربینهای تصویری و نظارتی را از دیگر اقدامات این سازمان به منظور کنترل بیشتر محورها و کاهش حوادث رانندگی دانست و افزود: این طرح در سطح 14 استان کشور در طول دو هزار و 700 کیلومتر اجرا می شود.
افندی زاده تصریح کرد: امسال 850 نقطه پرحادثه در طول محورهای کشور شناسایی شده که تاکنون 35 درصد این نقاط اصلاح شده و تلاش می شود با اصلاح آنها بخشی از مشکل محورها رفع شود.
نظر شما