به گزارش خبرنگار مهر، نیما بیرودیان ظهر یکشنبه در آیین بهره برداری از این طرح افزود: ظرفیت این پروژه هشت هزار و 500 مترمکعب در ساعت بوده و حجم خاکبرداری آن 9 هزار و 500 مترمکعب و پنج هزار و 500 مترلوله گذاری فلزی و پلی اتیلن انجام شده است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان گلستان از افتتاح و آعاز عملیات اجرایی 37 طرح عمرانی در شهرک ها و نواحی صنعتی این استان همزمان با گرامیداشت هفته ذولت خبر داد و گفت: میزان سرمایه گذاری انجام شده برای افتتاح و آغاز عملیات اجرایی این تعداد طرح عمرانی، 65 هزار و 222 میلیون ریال بوده است.
به گفته وی از مجموع این تعداد طرح، 17 طرح عمرانی با سرمایه گذاری 24 هزار و 957 میلیون ریال به بهره برداری خواهد رسید و عملیات اجرایی 20 طرح عمرانی با اعتبار 40 هزار و 265 میلیون ریال نیز در هفته گرامیداشت دولت آغاز می شود.
استاندار گلستان نیز گفت: درهفته دولت امسال 829 پروژه عمرانی و تولیدی با اعتباری بالغ بر سه هزار و 111 میلیارد ریال آماده بهره برداری و کلنگ زنی شده است.
جواد قناعت اضافه کرد: بهره برداری و آغاز عملیات اجرایی این پروژه ها بیانگر عزم جدی مدیران برای تامین زیرساخت ها و نیازهای مردم است.
وی همچنین با بیان اینکه شهیدان رجایی و باهنر درعرصه مدیریت انقلابی و اسلامی ازجایگاه ویژه ای برخورداربودند، اظهار داشت: این دو شهید بزرگوار به معنای واقعی مدیران انقلابی و اسلامی بودند بطوری که توانستند مدیریت اسلامی ایرانی را در کشورمان تبیین کنند.
نظر شما