به گزارش خبرگزاری مهر، ایرج عبدی در این رابطه اظهار داشت: مسئولان راهکارهایی مانند تسهیلات ارزان قیمت را راهی برای تشویق جوانان به ازدواج میدانند اما این راهکارها به تنهایی نمیتواند موجب کاهش سن ازدواج و افزایش میزان ازدواج شود، زیرا بیکاری یک عامل بازدارنده در این جهت است.
نماینده مردم خرمآباد در مجلس شورای اسلامی شیوه فعلی دولت را در حل مشکل بیکاری بیتاثیر دانست و عنوان کرد: دولت باید هر چه سریعتر مشکل اشتغال را حل کند تا حداقل ازدواجهای انجام شده به طلاق ختم نشود.
وی در ادامه افزود: برای ماندگاری زندگیهای مشترک باید اشتغالهای پایدار در جامعه ایجاد شود تا تعداد کمتری از خانوادهها به سمت فروپاشی بروند.
این نماینده مجلس با اشاره به بالا رفتن سن ازدواج در کشور گفت: همان قدر که مسائل فرهنگی تاثیر خود را در افزایش سن ازدواج و کاهش میزان ازدواج به جای گذاشته است، بیکاری و مشکلات اقتصادی نیز پیامدهای منفی خود را نشان میدهد.
عبدی با بیان اینکه اعتبارات و منابع کشور باید در جهت ایجاد شغل هزینه شود، افزود: متاسفانه بخش عمدهای از اعتبارات و منابع کشور برای اشتغالزایی مورد بهرهبرداری قرار نمیگیرد.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه حل مشکل اشتغال میتواند تاثیر مثبت خود را بر افزایش میزان ازدواج برجا بگذارد، گفت: اگر دولت قسمتی از اعتبارات و بودجه کشور را به اولویت اصلی کشور یعنی اشتغالزایی اختصاص دهد و هزینه بیشتری را صرف احداث کارخانه، واحدهای تولیدی و واحدهای خدماتی کند، بخش عمدهای از مشکل بیکاری جوانان رفع خواهد شد
نظر شما