حجتالاسلام محمد قدوسیپور در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه هماکنون بالغ بر 400 خادم رسمی در بقاع متبرکه استان اصفهان فعالیت میکنند، افزود: به دنبال آن هستیم که در سال جاری هفت هزار نفر از دانشگاهیان، فرهیختگان و فرهنگیان در حوزه هیئت امنای بقاع و اماکن متبرکه مشغول به فعالیت شوند.
وی با اشاره به ویژگیهای جذب این تعداد نیروی انسانی در حوزه بقاع و اماکن متبرکه، اظهار داشت: در صورت جذب این تعداد نیرو در این اماکن متبرکه، مدیریت مردمی در امامزادهها، اماکن و بقاع متبرکه شکل میگیرد و پیشرفت این اماکن را به دنبال خواهد داشت.
رئیس اداره بقاع و اماکن متبرکه ادارهکل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان با اشاره به فعالیت 400 خادم رسمی در بقاع متبرکه این استان، تصریح کرد: این تعداد خادم رسمی در سه نوبت کاری طی شبانه روز فعالیت میکنند که تعداد آنها در امامزادهها و اماکن متبرکه مختلف متفاوت است.
وی اضافه کرد: بر اساس آمارهای موجود، در حال حاضر و در امامزادههای شاخص بین 10 تا 30 نفر مشغول به خدمت هستند و به زوار خدمترسانی میکنند.
جذب هزار خادم افتخاری در بقاع متبرکه استان اصفهان
حجتالاسلام قدوسیپور در بخش دیگری از صحبتهای خود با اشاره به اینکه جذب خادمان افتخاری یکی از اولویتهای ادارهکل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان به شمار میرود، ادامه داد: به کار گیری خادمین افتخاری در اماکن و بقاع متبرکه از جمله برنامهها و اولویتهای اصلی این ادارهکل در استان محسوب میشود که با جدیت در دست پیگیری است.
وی با اشاره به اینکه توسعه بقاع متبرکه نیز جزو اولویتهای اصلی ادارهکل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان به شمار میرود، گفت: به دنبال آن هستیم که یکهزار نفر از افراد مختلف به عنوان خادمان افتخاری بقاع و اماکن متبرکه استان اصفهان به کار گرفته شوند.
رئیس اداره بقاع و اماکن متبرکه ادارهکل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان با اشاره به تعداد کنونی خادمین افتخاری اماکن و بقاع متبرکه این استان، افزود: هماکنون یکهزار و 800 نفر به صورت افتخاری در بقاع و اماکن متبرکه استان مشغول به فعالیت هستند که در صورت تحقق برنامهریزیهای انجام شده، تا سه هزار نفر افزایش خواهند یافت.
مردم اصفهان 240 میلیارد ریال به بقاع متبرکه کمک کردند
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود با اشاره به اینکه مردم استان اصفهان عنایات ویژهای به بقاع و اماکن متبرکه این استان دارند، اظهار داشت: استان اصفهان پس از تهران رتبه دوم جذب کمکهای مردمی به بقاع و اماکن متبرکه را در اختیار دارد.
حجتالاسلام قدوسیپور با اشاره به میزان جذب کمکهای مردمی در بقاع و اماکن متبرکه این استان، تصریح کرد: در سال 90، 240 میلیارد ریال کمکهای مردمی در اماکن و بقاع متبرکه استان اصفهان جذب شده که این استان را در رتبه دوم استانهای کشور قرار داده است.
وی با اشاره به اینکه استان اصفهان رتبه دوم انجام پروژههای عمرانی در بقاع و اماکن متبرکه کشور را نیز به خود اختصاص داده، اضافه کرد: در سال گذشته بیش از 100 هزار متر مربع پروژه عمرانی در تعداد 225 بقعه متبرکه استان اصفهان انجام شده است.
نظر شما