به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر مسعود محمدیان امروز دوشنبه در مراسم کلنگ زنی احداث اولین جایگاه دامی در روستای اورنگ شهرستان اهر با اشاره به نقش ساخت این اماکن در کاهش خسارات ناشی از وقوع زلزله به بهره برداران بخش دامی گفت: این امر می تواند بهره برداران واحدهای کوچک دامی را با ظرفیت پرورش ده راَس دام سنگین و بهره گیری از تسهیلات بانکی کم بهره و با استفاده از نقشه طراحی شده و حمایت های فنی سازمان جهاد کشاورزی استان در احداث این واحدها یاری کندد.
وی با بیان اینکه واحدهای دامی الگویی در روستاهای زغن آباد شهرستان ورزقان، گیویج شهرستان هریس ، اورنگ شهرستان اهر و همچنین کمانج شهرستان تبریز، با نظارت کارشناسان فنی سازمان احداث خواهند شد افزود: احداث 13450 واحد دامی مقاوم در روستاهای آسیب دیده از وقوع زمین لرزه در چهار شهرستان اهر، ورزقان ، هریس و تبریز در فاز اجرایی قرار گرفته است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به نزدیکی فصل پائیز و کاهش شدید دمای محیط در این فصل در مناطق زلزله زده استان گفت: با تدابیر اندیشیده شده و همکاری سازمانها و نهادهای ذیربط، تلاش براین است با سرعت بخشی به کار ساخت و ساز واحدهای دامی همزمان با کار احداث مسکن روستایی، قبل از فرارسیدن فصل سرما و در زمان تعیین شده محقق شود.
فروش احشام زلزله زدگان به نفع آنان نیست
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی از لزوم ساخت یک میلیون مترمربع اماکن دامی در مناطق زلزله زده آذربایجان شرقی خبر داد و گفت: فروش احشام زلزله زدگان به هیچ وجه به نفع آنان نیست.
محمدحسین فرهنگی نیز در حاشیه همین مراسم با ابراز امیدواری از اتمام ساخت خانه ها و اماکن دامی زلزله زدگان تا دو ماه آینده گفت: موضوع اصلی و مهم زلزله زدگان که این روزها در حال رسیدگی است بحث اسکان دائم زلزله زدگان است و معتقدیم دولت و مسئولان ذیربط باید از تمام ظرفیت های موجود برای تامین حداقل های مورد نیاز اقدام کنند .
وی افزود: بازسازی مناطق زلزله زده از نظر ما عملی است اما با استفاده از همه ظرفیت ها، نه با نگاه اداری و روش های متمرکز که در گذشته هیچ گاه جواب نداده و با توجه به مدت کوتاه باقیمانده قطعا جواب نخواهد داد و در این خصوص در جلسات هشدارهایی داده ایم و با پیشنهادهایی که روزهای اخیر در جلسات به مسئولین ذی ربط در استان ارائه شده امیدواریم این اتفاق به زودی رخ دهد و شاهد آغاز کار به صورت جدی باشیم.
دکتر فرهنگی با بیان اینکه ما در بطن مناطق زلزله زده برای حدود 700 هزار احشام به سرپناه نیاز داریم ادامه داد: برای این کار 2 هزار میلیارد ریال اعتبار به منظور ایجاد سرپناه دامی در مناطق زلزله زده مورد نیاز است که با 750 میلیارد ریال تسهیلات مصوب دولت ، لازم است 1250 میلیارد ریال دیگر نیز از محل صندوق توسعه ملی برای این امر اختصاص یابد.
نظر شما