به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری رآاستوری، به تازگی سی ان ان یک نسخه از هشدار های امنیتی اف بی آی و وزارت امنیت داخلی آمریکا (DHS)را به دست آورده است که در آن نسبت به احتمال برنامه آنارشیست ها برای به خشونت کشیدن مجمع ملی جمهوری خواهان هشدار داده شده است.
گروه های معترض از جمله گروه های حامی جنبش تسخیر وال استریت از چند روز پیش در شهر تمپا در ایالت فلوریدا محل برگزاری مجمع ملی حزب دموکرات که برای معرفی نامزد این حزب برگزار خواهد شد، گرد هم آمده اند.
بر اساس برنامه از پیش اعلام شده قرار بود مجمع ملی جمهوری خواهان امروز شروع شود و روز پنجشنبه پایان یابد اما به خاطر طوفان آیزک جمهوری خواهان مجبور به تعویق انداختن برگزاری مراسم خود شدند و امروز برنامه ای نخواهند داشت.
گفته می شود مجمع از روز سه شنبه کار خود را رسما و بر اساس برنامه اعلام شده شروع خواهد کرد.
به گزارش سی ان ان، اف بی آی و DHSاعلام کرده اند آنارشیست های نیویورک برای مختل کردن مجمع جمهوری خواهان در تمپا برنامه ریزی کرده اند و حتی این احتمال وجود دارد تلاش کنند با استفاده از مواد منفجره پل های این شهر را تخریب کنند و مانع از برگزاری مجمع شوند.
همچنین بر اساس گزارش اف بی آی و DHS، آنارشیست ها به دنبال مختل مجمع ملی حزب دموکرات که هفته بعد در شارلوت کرلاینای شمالی برگزار می شود، هستند.
اف بی آی و DHSبه مقامات محلی و ایالتی دستور داده اند افرادی را که در روزهای اخیر اقدام به خرید اسلحه و مهمات می کنند را تحت نظر بگیرند.
مقامات آمریکایی اعلام کرده اند آمار دقیقی از معترضین در دست نیست و احتمال داده اند 15 هزار معترض برای اعتراضات، در شهر تمپا حضور یابند.
گرچه مقامات آمریکایی بیشتر احتمال یک تظاهرات مسالمت آمیز را می دهند اما این احتمال وجود دارد که اعتراضات به خشونت کشیده شود.
معترضین در نزدیکی محل برگزاری مجمع ملی جمهوری خواهان چادر زده اند و منتظر شروع رسمی مراسم هستند.
نظر شما