۶ شهریور ۱۳۹۱، ۱۵:۰۶

طاهری:

85 میلیارد ریال برای طرح تامین آب میان مدت کرمان صرف شد

85 میلیارد ریال برای طرح تامین آب میان مدت کرمان صرف شد

کرمان - خبرگزاری مهر: مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمان از صرف 85 میلیارد ریال اعتبار برای طرح تامین آب میان مدت شهر کرمان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد طاهری در آیین افتتاح طرح تامین آب میان مدت شهر کرمان که با حضور استاندار کرمان و مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور همراه بود، گفت: عملیات اجرایی این طرح که از مصوبات دور اول سفر رئیس جمهوری و هیئت دولت به استان کرمان است، از سال 87 آغاز شده است.

طاهری افزود: 85 میلیارد ریال اعتبار برای اجرای این طرح هزینه شده است.

وی ادامه داد: حفر و تجهیز 17 حلقه چاه عمیق، احداث یک باب مخزن جمع آوری دو هزار متر مکعبی، احداث 15 کیلومتر جاده دسترسی به چاه ها و اجرای 22 کیلومتر خطوط جمع آوری و انتقال لوله برای اجرای این طرح انجام شده است.

طاهری اظهار داشت: احداث یک ایستگاه پمپاژ با ظرفیت 540 لیتر بر ثانیه، اجرای 18 کیلومتر خطوط برق فشار متوسط و اجرای خط اصلی شبکه شهر کرمان به طول چهار هزار و 500 متر از دیگر اقدامات انجام شده در چارچوب این طرح است.

وی افزایش ظرفیت تامین آب شهر کرمان به منظور جبران کمبود آب مورد نیاز با توجه به گسترش مناطق شهری و افت قابل توجه آب دهی منابع تامین آب فعلی، جلوگیری از کاهش فشار آب در شبکه آبرسانی، جلوگیری از جیره بندی آب در فصل گرما و افزایش رضایتمندی مشترکان را از اهداف اجرای طرح یادشده، بیان کرد.
 

کد خبر 1682072

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha