۶ شهریور ۱۳۹۱، ۱۵:۳۴

صفرزاده به مهر خبر داد:

برپایی نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در شهر جدید پرند از 8 شهریور

برپایی نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در شهر جدید پرند از 8 شهریور

رباط کریم- خبرگزاری مهر: مدیر خدمات شهری شرکت عمران شهر جدید پرند گفت: همزمان با بازگشایی نمایشگاه پاییزه در سراسر کشور، نمایشگاه توزیع مایحتاج مردم با هدف عرضه مستقیم و بی واسطه کالا در شهر جدید پرند برپا می شود.

وحید صفرزاده در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: نمایشگاه عرضه مستقیم و بی‌واسطه کالا در شهر جدید پرند از تاریخ 8 شهریورماه ساعت 9 صبح الی 21 شب آغاز به کار و به مدت 20 روز ادامه می یابد.

وی با اعلام اینکه در این نمایشگاه بیش از 50 غرفه حضور خواهند داشت، عنوان کرد: این نمایشگاه به منظور آغاز بازگشایی مدارس بوده و تمامی مایحتاج دانش آموزان از جمله لوازم التحریر نیز با قیمت مناسب توزیع می شود.

فرزاده، محل برپایی این نمایشگاه را ضلع جنوب شرقی میدان استقلال شهر جدید پرند اعلام کرد و گفت: در غرفه های این نمایشگاه مایحتاج عمومی مردم نیز اعم از مواد غذایی، پوشاک، میوه وصیفی جات، پروتئینی و فروش اقلام دولتی مرغ و گوشت، روغن،قند و شکر توزیع خواهد شد.

کد خبر 1682100

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha