۶ شهریور ۱۳۹۱، ۱۷:۳۹

ضریب برخورداری سرولایت نیشابور از راه آسفالته افزایش یافت

ضریب برخورداری سرولایت نیشابور  از راه آسفالته افزایش یافت

نیشابور - خبرگزاری مهر: ضریب برخورداری بخش سرولایت از راه آسفالته افزایش یافت، افتتاح انبار 4 هزار تنی محصولات کشاورزی و برگزاری جشنواره هنرهای آوایی دانش‌آموزان کشور در نیشابور اخبارکوتاه این شهرستان هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر، رئیس نمایندگی راه و شهرسازی سرولایت گفت: از مجموع 340 کیلومتر راه‌های همسنگ اصلی، فرعی و روستایی بخش سرولایت بیش از 227 کیلومتر از آسفالت مناسب برخودار است.

محمد شریف‌نژاد با تقدیر از نگاه دولت به مناطق کم‌برخوردار تاکید کرد: در حال حاضر 67 درصد راه‌های کم‌برخوردار سرولایت از آسفالت مناسب برخوردار است.

وی  با اشاره به تعداد سه هزار و 302 خانوار بهره‌مند از راه مناسب در این بخش محروم، افزود: دولت برای احداث و آسفالت 64 کیلومتر راه همسنگ روستایی و روکش 10 کیلومتر از محور شریانی ترانزیتی چکنه به آبروان بیش از 42 میلیارد ریال اعتبار هزینه کرده است.

نمایشگاه عکس قاب کوچک در نیشابور برپا شد

مسئول مجتمع‌های فرهنگی و هنری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی نیشابور گفت: نمایشگاه عکس گروهی قاب کوچک در نگارخانه کمال‌الملک این اداره برپا شد.

حمیدرضا آتشی افزود: این نمایشگاه آثار جمعی از کودکان و نوجوانان عکاس از نیشابور، مشهد و قوچان است که در آن 35 قطعه عکس رنگی در نگارخانه کمال‌الملک در معرض دید عموم قرار گرفته است.

وی اضافه کرد: نمایشگاه عکس گروهی قاب کوچک تا 9 شهریور از ساعت 9 تا 12 صبح و 17 تا 19 دایر است.

نزاع دسته جمعی در نیشابور با قتل پایان یافت

فرمانده انتظامی نیشابور گفت: یک نزاع دسته جمعی در یکی از روستاهای بخش زبرخان شهرستان با قتل جوان 25 ساله پایان یافت.

محمدحسن امیری اظهارکرد: ماموران پس از مراجعه به محل، نزاع دسته‌جمعی بین 9 نفر را خاتمه دادند و تعدادی از افراد حاضر در این نزاع را دستگیر کردند.

امیری اضافه کرد: این نزاع در پی اختلافات ملکی و چرای احشام در زمین زراعی به‌وجود آمده بود که بر اثر آن یک جوان 25 ساله بر اثر شدت جراحات وارده بر اثر اصابت چاقو و شدت خونریزی پس از انتقال به مرکز درمانی جان خود را از دست داد.

انبار 4 هزار تنی محصولات کشاورزی در نیشابور افتتاح شد

رئیس اداره تعاون روستایی نیشابور گفت: انبار 4 هزار تنی محصولات کشاورزی شرکت تعاونی روستایی بهار واقع در روستای روح‌آباد شهرستان افتتاح شد.

حسین صابرانی اظهارکرد: احداث انبار مذکور با توجه به سیاست‌‌های سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران مبنی بر خرید توافقی و تضمینی محصولات کشاورزی به منظور حمایت از تلاشگران بخش کشاورزی صورت گرفته است.

وی اظهار داشت: سطح وسیع کشت انواع محصولات کشاورزی در بخش مرکزی دهستان دربقاضی نیز از دیگر دلایل احداث این انبار بوده است.

حقانیت رمز ماندگاری شیعه در هجمه تبلیغات وهابیت اوست

رئیس حوزه علمیه گلشن نیشابور گفت: با هزینه‌های فرهنگی خرج شده و هجمه وهابیت، اگر حقانیت شیعه نبود هیچ اثری از آن باقی نمی‌ماند.

حجت‌الاسلام مصطفی محیطی در جمع بسیجیان پایگاه بسیج شهید مدنی و اعضا کانون فرهنگی هنری آسمان پنجم در مسجد باقرالعلوم(ع) اظهارکرد: هم‌اکنون نصف اعتبار نفتی عربستان صرف مخارج فرهنگی و تبلیغی وهابیت می‌شود.

وی  با اشاره به تلاش فراوان وهابیت بعد از انقلاب اسلامی ایران برای مقابله با تفکر شیعی اظهار داشت: پنج برابر کل مطالبی که یک هزار و 400 سال قبل علیه شیعه بیان شده بود توسط وهابیت در بعد از انقلاب اسلامی ایران بیان شده است.

برگزاری جشنواره هنرهای آوایی دانش‌آموزان کشور در نیشابور

دبیر اجرایی جشنواره سی‌امین جشنواره فرهنگی و هنری هنرهای آوایی دانش‌آموزان سراسرکشور گفت: این جشنواره با حضور 11 گروه منتخب به مدت سه روز در نیشابور برگزار می‌شود.

رمضانعلی محمد‌زاده در حاشیه مراسم افتتاحیه این جشنواره در فرهنگسرای سیمرغ نیشابور اظهار کرد: این 11 گروه از بین 150 گروه از سراسر کشور انتخاب شده و عصاره فعالیت‌های هنری وزارت آموزش و پرورش در یکسال گذشته است.

وی اظهار داشت: این گروه‌ها در فرهنگ‌سرای سیمرغ و آرامگاه عطار نیز برای عموم مردم نیشابور برنامه زنده اجرا می‌کنند.

کد خبر 1682248

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha