به گزارش خبرنگار مهر، هادی ابراهیمی عصر دوشنبه در جلسه شورای اداری جویبار با بیان اینکه نظام اسلامی مبتنی برمردم سالاری دینی است ، اظهارداشت: دین و دموکراسی مکمل یگدیگر هستند و رای ونظر مردم اهمیت زیادی دارد.
وی کارکردهای حکومت دینی را از روی قسط ، عدل ، رشد و تعالی فرهنگ ، تربیت جامعه عنوان و افزود: حاکمیت زمینه ای برای رشد فرهنگ وتربیت اجتماعی ایجاد می کند.
وی با بیان اینکه نظامی که برپایه دین ، عدل وقسط باشد دشمنان و مخالفان بسیاری دارد، افزود: توطئه ها و برنامه های دشمن را کنکاو کنیم به این نتیجه می رسیم که این دشمنی ها یک قدمت دیرینه دارد.
ابراهیمی با بیان اینکه امروز دشمن به دنبال تضعیف توان مالی وضربه زدن به منابع ملی کشوراست، بنابراین در این شرایط نیاز به وحدت و یکپارچگی داریم ، افزود: نقطه استراتژیک دشمن و بدخواهان نظام مبتنی برسرنگونی و استحاله انقلاب بوده است.
وی به برگزاری اجلاس جنبش عدم تعهد به میزبانی ایران اشاره و گفت: دشمن بدنبال تخریب چهره کشور در افکار داخلی و خارجی است که برگزاری این اجلاس در کشور کمتر موجب تخریب است.
معاون استاندار مازندران با بیان اینکه دشمنان در برگزاری اجلاس جنبش عدم تعهد درتهران چهره انقلاب اسلامی را یک چهره منزوی وانمود کردند افزود: این اجلاس مقدمه ای برای روابط کشورها با جمهوری اسلامی و زمینه معرفی ایران امروز باتوجه به تحریم در بحث انرژی و منابع مالی واقتصاد کشور می باشد برگزار می شود.
نظر شما