محمد دستورانی در گفت و گو با مهر افزود:از 20 اردوگاه استان 10، اردوگاه فعالند اما به دلیل بودجه محدود از آنها بطور مقطعی استفاده می شود.
وی تصریح کرد:این اردوگاههای قطبی و منطقه ای شهرهای اطراف را پوشش می دهد و سیاست بر این است که هجرت دانش آموزان بیشتر اتفاق بیافتد و هر شهری اردوگاه نداشته باشد.
وی با بیان این که اردوگاهای قطبی در سبزوار،قوچان،گناباد،نیشابور،چناران و دو محل در مشهد قرار دارد،افزود:در اردوگاههای دانش آموزی،همایشها،جشنواره ها و برنامه های مختلفی ارائه می شود.
وی گفت:اردوگاه ثامن الائمه مشهد، نخستین اردوگاهی بود که تمام 30 روز ماه رمضان از دانش آموزان در مراسم سحر و افطار پذیرایی می کرد.
دستورانی اظهار داشت:بیش از 350 هزار دانش آموز در اردوهای یک روزه و چند روزه استانی پذیرش شدند که انتظار داریم این رقم تا پایان تابستان به 700 هزار برسد.
وی در مورد امکانات سخت افزاری و فضاهای اقلیمی اردوگاههای استان گفت: در باغرود،رصد خانه و پرواز با کایت،قایقرانی و مرکز آموزش پرواز با هواپیمای تک موتوره داریم.در گلمکان،مجموعه آبی و در ثامن،سینمای چهاربعدی و پیست اتومبیل رانی و در ده غیبی،پیست دوچرخه سواری و باغ پرندگان در خدمت دانش آموزان است.
جشنواره آوایی
دستورانی افزود:اردوگاه کشوری شهید رجایی که هم اکنون پذیرای جشنواره هنرهای آوایی است،50 سال پیش برای اردوهای جهانی چهار قاره و برای اردوهای تشکیلاتی پیشاهنگی تاسیس شده است که بعد از انقلاب کشورهای حوزه خلیج فارس و اردوهای لبنان و امارات را میزبانی می کند.
وی وسعت این اردوگاه را 1300 هکتار دانست و افزود:اردوگاههای کشوری باهنر تهران،میرزاکوچک خان رامسر و بهشتی اصفهان به پای این اردوگاه نمی رسند چرا که ظرفیت شب خواب این مجموعه فرهنگی 1500 نفر و روزانه گنجایش 3 هزار نفر را دارد.
کارشناس مسوول فعالیتهای اردویی و کانونهای اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی فعالیت اردویی یا گروهی را بهترین آغاز برای زندگی یک نوجوان دانست و یادآور شد:برای شروع زندگی اجتماعی،تربیت دینی وزندگی گروهی اردوگاهها، منشا رویش هستند.
وی هنرهای آوایی را زیباترین جلوه ظهور همدلی،همزبانی،همافزایی و یک فعالیت گروهی ذکر کرد و افزود:در این آواها و نواها،اعضا گروه کرال یکدیگر را با هماهنگی تقویت می کنند.
نظر شما