۱۰ شهریور ۱۳۹۱، ۱۵:۱۴

زهره وند:

افغانستان باید نقش ژئوپولتیکی خود را در منطقه ایفا کند

افغانستان باید نقش ژئوپولتیکی خود را در منطقه ایفا کند

مشهد- خبرگزاری مهر: سفیرجمهوری اسلامی ایران در افغانستان گفت: کشور افغانستان باید نقش ژئوپولتیکی خود را در منطقه باید ایفا کند.

به گزارش خبرنگار مهر، ابوالفضل ظهره‌وند صبح جمعه در بازدید از نمایشگاه مشترک ایران و افغانستان در کابل افزود: برگزاری این گونه نمایشگاه‌ها در دستور کار سفارت جمهوری اسلامی ایران قرار دارد و ما امیدواریم که با برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی،  افغانستان بتواند جایگاه تولید محصولات خود را ارتقا دهد.

وی تاکید کرد: ایران و افغانستان از نگاه دو کشور همکار هستند و بر این اساس ورود کالاهای ایرانی به این کشور باید منتج به تولید در کشور همسایه و برادر شود.

سفیر جمهوری اسلامی ایران در کابل با اشاره به جایگاه سیاسی ایران و نیز برگزاری اجلاس سران عدم تعهد، تاکید کرد: ایران از نگاه اقتصادی و سیاسی موقعیت مهمی در منطقه دارد و نشست 108 کشورهای غیرمتعهدها به خوبی بیانگر این امر است.

وی افزود: کشورهایی که در تلاش برای منزوی کردن ایران بودند، با نشست غیرمتعهدها، از انزوای خود با خبر شدند.

سفیر جمهوری اسلامی ایران در کابل تاکید کرد: گسترش روابط بازرگانی ایران و افغانستان به نفع هر دو کشور بوده چرا که ایران از لحاظ فرهنگی و زبانی با این کشور مشترکات بسیاری دارد و این امر نیز می‌تواند در تعمیق روابط ایران و افغانسان موثر باشد.

ظهره‌وند به پیشرفت‌های ایران در حوزه‌های گوناگون مانند صنایع و غیره اشاره کرد و افزود: ایران از لحاظ تولیدی و اقتصادی به خودکفایی دست یافته و فناوری های دانشمندان ایرانی برای افغانستان نیز مفید است.

سفیر جمهوری اسلامی ایران در کابل ادامه داد:روابط ایران و افغانستان نباید در سطح دو کشور محدود بماند بلکه دو کشور باید تلاش کنند که محصولات رقابتی را که در ایران و افغانستان تولید می‌شود و از نگاه رقابتی در جهان هیچ کمبودی ندارد به کشورهای آسیای میانه صادر کند.

کد خبر 1685420

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha