مهندس شهرام شکوهی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اجرای پروژه های هوایی در این پارک فناوری، افزود: در این راستا جمعی از محققان این پارک فناوری اقدام به طراحی و ساخت هواپیمای مدل کردند.
معاون فناوری پارک فناوری یزد هدف از اجرای این پروژه را آشنایی با حوزه هایی مختلف طراحی و ساخت هواپیما چون آئرودینامیک پرواز دانست و اظهار داشت: این هواپیما از نوع هواپیماهای بدون سرنشین کنترل از راه دور است.
وی طراحی و ساخت هواپیماهای مدل را بخشی از برنامه های این پارک نام برد و یادآور شد: راه اندازی مرکز رشد هوا فضا از برنامه های آتی این پارک است که برای این منظور دوره های آموزشی تخصصی در حوزه های طراحی و ساخت بدنه، سیستم های مخابراتی، موتور و اجزای هواپیما برگزار خواهد شد.
شکوهی پذیرش شرکتهای دانش بنیان در زمینه هوافضا را از دیگر برنامه های این پارک فناوری نام برد و ادامه داد: پارک فناوری یزد با پذیرش شرکتهای فعال در حوزه های مختلف هوافضا از آنها حمایت خواهد کرد.
شکوهی پذیرش شرکتهای دانش بنیان در زمینه هوافضا را از دیگر برنامه های این پارک فناوری نام برد و ادامه داد: پارک فناوری یزد با پذیرش شرکتهای فعال در حوزه های مختلف هوافضا از آنها حمایت خواهد کرد.
وی با اشاره به همکاری این پارک فناور با بخشهای صنعتی هوافضا، اضافه کرد: برنامه هایی را در زمینه مشارکت و همکاری با بخشهای صنایع هوایی کشور در دستور کار داریم و رایزنی هایی برای همکاری با شرکتهای فعال در حوزه های هوایی و فضایی انجام شده است.
معاون فناوری پارک علم و فناوری یزد از آغاز همکاری با این بخشهای صنعتی هوافضا خبر داد و یادآور شد: به زودی دفتر همکاری را در موزه هوایی در تهران راه اندازی خواهیم کرد و در نمایشگاهی که در آبان ماه برگزار می شود، ظرفیتهایی هوایی کشور را معرفی می کنیم.
وی با اشاره به زمینه های همکاری این پارک با صنایع هوایی کشور، خاطر نشان کرد: این همکاریها در زمینه های طراحی و ساخت قطعات هواپیما، آئرودینامیک و بدنه خواهد بود.
نظر شما