به گزارش خبرنگار مهر، بررسی سایتهای تحلیلی و خبری این استان در فضای مجازی نشان می دهد که این سایتها در غیاب خبرنگاران حرفه ای در بیشتر مناطق استان، وظیفه اطلاع رسانی را بر دوش گرفته و اخبار شهرستانها را به همراه تحلیلهای ژورنالیستی و کارشناسی پوشش می دهند.
سایت "خلخالیم" از سایتهای فعال شهرستان خلخال یادداشتی با عنوان "تاخیر در افتتاح جاده سنتو دو ساله شد" به روی خروجی خود فرستاده و از تاخیر 731 روزه افتتاح جاده سنتو در این شهرستان خبر داده است.
نویسنده این یادداشت با بیان اینکه در شهریور 91 دقیقا دو سال از تاریخی که معاون وقت وزیر راه قول افتتاح کامل جاده سنتو را داده بود گذشته است، تاکید می کند: از شش ماه مانده به تاریخ اعلام شده شمارشگر معکوس را در سایت گذاشتیم، ولی هنوز موفق به برداشتن این شمارشگر نشده ایم و همچنان افتتاح این جاده اتفاق نیافتاده و این شمارشگر امروز عدد 731 روز تاخیر را به ما نمایش می دهد.
این سایت با بیان اینکه فصل کاری شهرستان خلخال در حال اتمام است، تصریح کرده بود: یک سال کاری دیگر هم در شهرستان خلخال در حال تمام شدن است و تقریبا تمامی پروژه های نیمه تمام و مصوب همچنان ناقص بوده و به سر انجام نرسیده اند.
نویسنده این مطلب با اشاره به وضعیت جاده خلخال – پونل نوشته است: جاده خلخال - پونل همچنان به عنوان یک جاده غیر رسمی و غیر ایمن مورد استفاده خلخالیها قرار می گیرد و هر از گاهی نیز شاهد حادثه تلخ در این جاده هستیم.
این سایت با اشاره به موقعیت کمربندی جنوبی خلخال تصریح کرده است: کمربندی جنوبی خلخال ادامه جاده 32 کیلومتری خلخال - فیروز آباد محسوب می شود و در تعهد وزارت راه بوده و هزینه ای را تحمیل شهرداری نمی کند، به همین دلیل باید مورد توجه و پیگیری شهرداری و شورای اسلامی شهر خلخال باشد تا هر چه سریعتر اجرا و تمام شود و نقش حیاتی خود را در اصلاح ساختار هندسی گسترش شهر ایفا کند.
در این گزارش تحلیلی با بیان اینکه این جاده پارسال کلنگ زنی شده است، آمده است: اما طی دوسال گذشته در اوج فصل کاری خلخال خبری از اجرای این پروژه هم نشد و طرح کمربندی خلخال همچنان راکد است!
به گزارش خبرنگار مهر، این سایت با انتقاد از کلی گوییهای مسئولان ادامه داده است: بحث استقبال زمانی مطرح می شود که امکانات استقبال از مهمانان را داشته باشیم اما یکی از بزرگترین کمبودهایی که خلخال با آن مواجه است، عدم وجود اماکن اقامتی و هتلهای مناسب و کافی است.
نویسنده مطلب ادامه داده است: پس لازم است فقط به کلی گویی اکتفا نکرده و جزئیات را هم مو به مو رعایت کنیم تا این حضور مسافر در خلخال تداوم داشته و مدت اقامت مسافران در خلخال را افزایش دهیم.
مرگ دلخراش راننده یک کامیون/ مسئولین اورژانس پاسخگو باشند
سایت "خیاونیوز" از سایتهای تحلیلی و خبری مشگین شهر در یادداشتی با عنوان "مرگ دلخراش راننده یک کامیون/ مسئولین اورژانس پاسخگو باشند" حادثه فوت یک راننده کامیون را در این شهرستان تحلیل کرده است.
نویسنده این یادداشت با بیان اینکه درپی حادثه برخورد دو کامیون با یکدیگر راننده یکی از خودرو ها جان خود را از دست داد، نوشته است: صبح روز سه شنبه هفته گذشته در خیابان استاد مطهری مشگین شهر پس از برخورد یک کامیون با خودروی متوقف در کنار خیابان یکی از رانندگان خودرو جان خود را از دست داد.
این سایت با اشاره به جزئیات تصادف افزوده است: یکی از رانندگان کامیون کمپرسی برای انجام تعمیراتی به زیر خودرو رفته بوده اما به علت خلاص بودن دنده، خودرو حرکت کرده و راننده ای که در پشت ماشین قرار داشته را زیر گرفته است.
نویسنده خیاور نیوز با بیان اینکه مردم با مشاهده حادثه فورا با اورژانس برای امداد رسانی و نجات فرد حادثه دیده تماس گرفته اند، تصریح کرده است: با مشاهده این صحنه مردم سریعا وارد عمل شده و در تماس با اورژانس درخواست کمک می کنند اما جوان حادثه دیده در لحضات اولیه که زنده بوده و دست خود را تکان می داده به دلیل عدم حضور به موقع نیروهای امدادی جان خود را از دست داده است.
این سایت با اشاره به واکنش نیروهای اورژانش به اعتراضات مردمی تصریح کرده است: نکته جالب توجه در این حادثه، قبول تاخیر در رسیدن به محل حادثه توسط پرسنل اورژانس بود که این تاخیر به علت حضور در محل دیگر و رسیدگی به یک بیمار عنوان کردند.
ویلا سازی در منطقه حیران
این سایت با اشاره به نظرات یکی از مخاطبان مبنی بر عدم ارتباط ساخت و سازها در منطقه حیران به بخش ویلکیج شهرستان نمین افزوده است: حفاظت از منابع طبیعی وظیفه تک تک انسانها است، خواه این انسان در ویلکیج زندگی کند، خواه در استان گیلان یا اردبیل یا جای جای ایران و جهان. همه انسانها در این خصوص مسئولیت دارند.
نویسنده سایت ادامه داده است: تخریب و از بین بردن میراثهای ارزشمند طبیعی در گوشه گوشه جهان برای تمام انسانهایی که در این کره خاکی زندگی می کنیم، حایز اهمیت است؛ بنابراین باید درباره حفظ منابع طبیعی و جنگل اهتمام جدی تر صورت گیرد تا این ثروتهای ملی که مربوط به ملتها و نسلهای مختلف در طول تاریخ است، حفظ شود.
این سایت با اشاره به تخریب عرصه های جنگی در بخش ویلکیج شهرستان نمین جهت استحصال زغال نوشته است: این مساله یک نکته ظریف دارد که این فعالیت تنها منبع درآمد برای تعدادی از روستا نشینان است و باید تدابیر ویژهای در این خصوص اندیشیده شود که این افراد بتوانند از عهده مخارج زندگی خود برآیند.
سایت ویلکیج با اشاره به تخریبهای انجام شده در منطقه حیران افزوده است: تخریبهای صورت گرفته در منطقه حیران و حتی در ویلکیج تنها به تخریب محیط های جانوری و گیاهی خلاصه نمی شود، بلکه پدیده های بی جان طبیعی و زمین شناختی را شامل می شود که باید از انجام چنین کارهای ممانعت به عمل بیاید.
نظر شما