به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری شینهوا، میخائیل بوگدانف روز جمعه در سخنانی در این باره گفت: باید راه حل سیاسی فوری برای این بحران پیدا و به تنشهای طولانی در این کشور خاورمیانه پایان داده شود.
نماینده رئیس جمهوری روسیه در امور خاورمیانه که در دیدار با "ریاض حداد" سفیر سوریه در مسکو سخن می گفت، خواستار آتش بس فوری از سوی تمام طرفهای درگیر در این کشور بحران زده و کمک به پایان درد و رنج افراد غیر نظامی شد.
وزارت امور خارجه روسیه در بیانیه ای در این باره اعلام کرد که دو دیپلمات در باره وضعیت فعلی در روسیه و نتیجه نشست روز پنجشنبه شورای امنیت سازمان ملل متحد در خصوص وضعیت انسانی در سوریه بحث کردند.
بوگدانف در دیدار با ریاض حداد بر مواضع قبلی روسیه درباره بحران تاکید کرد و خواستار آغاز گفتگوها برای همکاری با خود سوریها و بر اساس اجماع جامعه جهانی شد.
نظر شما