به گزارش خبرگزاری مهر، جعفر گرجی پور در نشستی با مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان افزود: طرح های اشتغال در کمیته امداد از پایداری بیشتری برخوردار است و براین اساس مددجویان این نهاد برای معرفی به بانکهای عامل در اولویت اول هستند.
گرجی پور با اشاره به خدمات کمیته امداد در ایجاد اشتغال برای مددجویان اظهار داشت: در دریافت پرونده های متقاضیان معرفی شده محدودیتی وجود ندارد.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان هم در این نشست گفت: با توجه به موقعیت منطقه و فراهم بودن زمینه در اکثر مناطق استان، اجرای طرح های کشاورزی علاوه بر اشتغال باعث عزت نفس خانواده ها و همچنین جلوگیری از مهاجرت آنها می شود.
عبدالمجید فرهادی افزود: همکاری سازمان جهاد کشاورزی با کمیته امداد، باعث توسعه اجرای طرح های بخش کشاورزی در سطح استان به ویژه توسط مددجویان شده است.
کمک 100 میلیون ریالی خیرین به ایتام شهرستان بویراحمد
مدیرکل کمیته امداد شهرستان بویراحمد از کمک 100 میلیون ریالی خیرین به ایتام این شهرستان طی سالجاری خبرداد.
به گزارش خبرگزاری مهر، زریر انصاری گفت: این کمکها در قالب پوشاک و خوراک به ایتام تحت پوشش کمیته امداد این شهرستان ارائه شده است.
وی بیان کرد: کمکهای مردمی در اولین فرصت توسط امدادگران کمیته امداد به ایتام و نیازمندان اهدا می شود.
انصاری عنوان کرد: بیش از 9هزارو 500 خانوار تحت پوشش کمیته امداد شهرستان بویراحمد هستند.
نظر شما